Volledig scherm
© Photo News

Ging Real niet adequaat om met Hazard? “Drie matchen op korte tijd na 10 dagen zonder training...”

Primera DivisionEden Hazard is minstens drie weken buiten strijd met een spierscheurtje in de dij. Adiós 2020, zo lijkt het. Zinédine Zidane gelooft niet dat Hazard het slachtoffer is van stress. Real Madrid speelt in Kiev de cruciale Champions League-match tegen Donetsk. 

11 reacties

 • michel van dam

  3 maanden geleden
  zet dat manneke in een porseleinen kastjes, deurtje toe en er kan niets meer meegebeuren!
 • Francois Jonckheere

  3 maanden geleden
  Een dribbelaar krijgt logischerwijze veel stampen. Ofwel past hij zich aan en speelt meer in één tijd ofwel gaat hij nog veel keren gekwetst worden, zeker in zuiderse competities.
 • Luc Cleynhens

  3 maanden geleden
  Ik blijf het zeggen, een ballenfretter krijgt altijd veel stampen !!!! Hij geeft zelden een pass in één tijd, altijd dat gedribbel.
 • Philippe De Naeyer

  3 maanden geleden
  Is wel degelijk te wijten aan stress. Stress hoeft dan ook niet enkel van buitenaf te komen maar ook van de druk die hij zichzelf oplegt. Lees op Amazon de recensies van het boek ‘Healing Backpain’ van Dr Sarno maar eens en je zal versteld staan. Allemaal mensen met chronische pijn die volgens vele ‘specialisten’ heel hun leven pijn zouden hebben door hernia, artrose, scoliosis, ... tot ze de ware oorzaak van hun pijn ontdekten en daar iets aan deden en weg was de pijn. Howard Stern is 1 v hen. 
 • Patricia Moyaert

  3 maanden geleden
  Patrick Vandeputte, Zidane heeft een palmares waar Hazard altijd zal van dromen.  Wat de uitspraken van Van Crombrugge betreft, deze druipt van het chauvinisme.  Wat ging Hazard bij Real zoeken als hij met de druk niet kan omgaan.  
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"