Hazard is met een nieuwe haarsnit klaar voor zijn wederoptreden.
Volledig scherm
PREMIUM
Hazard is met een nieuwe haarsnit klaar voor zijn wederoptreden. © RV - Getty

Genoeg jojo geweest: Hazard klaar om binnen 10 dagen te excelleren in ‘Garden of Eden’, mét nieuwe haarsnit

La LigaDe weg naar de tuin van Eden is er één in horten en stoten. Optrekken en af en toe weer afremmen. Na een jojo-jaar van vallen en hervallen maakt Eden Hazard (30) zich op voor de zoveelste comeback. Op gevoel. En met de tondeuse.

15 reacties

 • Raymundo Goethals

  1 jaar geleden
  Zou beter aan zijn blessure werken
 • Dirk Willems

  1 jaar geleden
  De aankondiging op zijn zoveelste come back duurt langer dan dat hij zal spelen. Eden was een topvoetballer maar net zoals bij Kompany is zijn lichaam op om nog op het allerhoogste niveau te kunnen meedraaien. Zou beter beslissen om een stap terug te zetten zodat hij en wij nog kunnen genieten van zijn kwaliteiten.
 • yarry pjottr

  1 jaar geleden
  garden of eden lol diene da nu op zijn plaats speelt is 2 keer zo goe kan evengoe in zijn bedde blijven liggen, nog wa kinderen maken en van de spaanse zon genieten in zijnen garden
 • Gorissen Marcel

  1 jaar geleden
  Voetballers mogen altijd veel meer. Niet meer voetballen tot Corona opgelost is. Kapper schorsen. Moeten zich ook aan maatregels gen houden.
 • Christoph Van Daele

  1 jaar geleden
  Eden is ( was ?) een keigoede voetballer maar iemand die een haarkapper laat overvliegen om zijn haar een beurt te geven is een opgeblazen egotripper wat mij betreft..