AFP
Volledig scherm
© AFP

“Geen woorden meer voor”: coach Valverde en Spaanse media komen superlatieven tekort na nieuwe masterclass Messi

La LigaLionel Messi was gisteren alweer in grootse doen bij de 5-1-overwinning van Barcelona tegen Valladolid. Op de Spaanse nieuwswebsites dan ook niets dan lof over zijn nieuwe masterclass en ook coach Ernesto Valverde had amper woorden na de vijfsterrenprestatie van zijn aanvoerder. Vooral de 3-1, zijn vijftigste goal op vrije trap, was meesterlijk.

10 reacties

 • Marc Verkest

  2 jaar geleden
  Ik was erbij, ik ben gaan kijken en heb al veel toppers zien voetballen. Maar Messi,? Is buitenaards.
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Marcel Bontinck, jij zoekt alleen maar negatieve dingen, maar jij vergeet wel, daar aan tegenover laat hij weer dingen zien die men zelden of nooit zien op de voetbalvelden. Probeer eens te genieten ipv negatief te zijn. Spelers als Messi, C.Ronaldo, Hazard, Mbappe die laten echt voetbal zien, dat zijn geen eenheidsworsten. Voor deze spelers komen mensen naar het stadion.
 • Marcel Bontinck

  2 jaar geleden
  Hetgeen hij op het einde er naast trapte daar zegt niemand iets van,was erger dan de misser van Depoitre.
 • Wouter Van de Walle

  2 jaar geleden
  Als iemand anders zo een vrije trap binnenschiet, wat geregeld gebeurt, is het gewoon een heel mooie trap.. Messi doet het en plots is het weer buitenaards
 • Jonas Van snee

  2 jaar geleden
  Messi een legende bij Barcelona, Ronaldo bij Real,Juventus, Manchester,Sporting,Portugal
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Messi ontketend in Mestalla! FC Barcelona doet nog mee in titelstrijd na héérlijke vrije trap van ‘de Vlo’
  Play
  La Liga
  3

  Messi ontketend in Mestalla! FC Barcelona doet nog mee in titel­strijd na héérlijke vrije trap van ‘de Vlo’

  Ook FC Barcelona doet nog (volop) mee in de strijd om de titel in La Liga. Nadat Barça donderdagavond pijnlijk onderuitging thuis tegen Granada en na de pauze in Valencia verdiend op achterstand kwam, lachten ze in Madrid in het vuistje. Maar dat was buiten ene Leo Messi gerekend. Een penalty ging er nog moeilijk in, een vrije trap was een koud kunstje. Tussendoor had ook een herboren Griezmann gescoord. Barça komt zo weer op gelijke hoogte van Real en op 2 punten van Atlético.