Lionel Messi.
Volledig scherm
Lionel Messi. © Photo News

Geen prijzen meer, Messi straks wellicht weg en nu ook de ex-voorzitter opgepakt: Barça krijgt ene mokerslag na de andere om de oren

Primera Division‘t Gaat van kwaad naar nog veel erger voor het nu al felgeplaagde FC Barcelona. De Blaugrana moest al de ene klap na de andere incasseren, zowel op als naast het veld. Met de arrestatie van ex-voorzitter Bartomeu als nieuwste dieptepunt.

6 reacties

 • Marc Marien

  2 maanden geleden
  De hoofdschuldige is Bartomeu en de mislukte aankopen van tweederangsvoetballers als Griezmann,Dembele,Coutinho. Een genie als MESSI (goat) verdiend beter. Wat een voetbalplezier heeft die ons gegeven met Ronaldinho, Xavi, Iniesta, Neymar, Suarez. Zulke spelers lopen er momenteel niet meer op de voetbalvelden.
 • Nicolas Van Hoecke

  2 maanden geleden
  Bart, als Barca dat loon wilt geven...iedereen wilt zoveel mogelijk verdienen, het is aan de club om dan neen te zeggen maar als je kost wat kost Messi wilt houden...en anderen.
 • souliman hamdi

  2 maanden geleden
  De grote schulden komen van dure transfers. Countiho 150miljoen. Dembele 105miljoen. Griezman 120miljoen. Terwijl spelers als fati,puig,pedri. Uit eigen jeugd komen of zeer weinig hebben gekost. Ik ben ooit supporter geworden omdat ze veel spelers uit eigen jeugd hadden, tegenwoordig betalen ze veel voor spelers die Barcelona onwaardig zijn. En verkeerde transfers. Griezman kopen Terwijl zijn beste positie op die van messi is.
 • louis meuleman

  2 maanden geleden
  al jaren worden de competities vervalst door de grote ploegen in Spanje en Groot-Britanie daar ze ondanks honderden miljoenen schulden en staats steun de beste spelers bij andere ploegen blijven wegkopen en alle tv gelden zo binnen halen zouden geen licentie meer mogen krijgen
 • Bart Cornelis

  2 maanden geleden
  Messi is een geniale voetballer maar heeft deels schuld aan de ondergang van Barcelona. Zijn loon heeft de club de nek omgedaan samen met verkeerde en te dure aankopen van andere spelers.
 1. Herbekijk hier de overwinning van Julian Alaphilippe in de Waalse Pijl
  Play

  Herbekijk hier de overwin­ning van Julian Alaphilip­pe in de Waalse Pijl

 2. HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vansevenant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”
  Play
  Wielrennen

  HLN SPORTCAST: Wat mogen we nog verwachten van Mauri Vanseve­nant? “In koersen als Romandië kan hij nú al stunten”

  21 april