Fans Espanyol viseren Neymar met apengeluiden

VideoZoals dat bij de meeste stadsderby's wel het geval is, stond ook het duel tussen Espanyol en Barcelona (0-0) af en toe onder hoogspanning met enkele stevige duels op het veld, maar vooral naast de grasmat gingen de fans van Espanyol blijkbaar over de schreef.

 1. Slaperig Barça botst op paal, lat en stevige stadsgenoot
  Video

  Slaperig Barça botst op paal, lat en stevige stadsge­noot

  Van de vorige twaalf ontmoetingen met de stadsgenoot in La Liga wist Barcelona (zonder Thomas Vermaelen die buiten de selectie viel) maar liefst tien keer de drie punten in de wacht te slepen. Vanmiddag bleek Espanyol echter een bijzonder harde noot om te kraken. De lat, de paal, een (terecht) afgekeurd doelpunt, een slaperige instelling en enkele bikkelharde tegenstanders die voor elke morzel grond vochten, hielden het sterrenensemble van Luis Enrique op een 0-0-gelijkspel. Eentje dat bij Espanyol gevierd werd als een zege. Bij Barça zagen ze later op de avond hoe Atlético Madrid de leiderspositie overnam na de 1-0-zege tegen Levante.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.