REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ex-Realtopspits Morientes zet druk op Hazard: “Misschien moet Real beslissen dat het niet meer op de beste Eden wacht”

La LigaBeleeft Eden Hazard zondag zijn eerste Clásico als speler van Real? In de aanloop naar de topper in Barcelona liet ex-Realtopspits Fernando Morientes zich scherp uit over Hazard. Hij vindt dat het nu of nooit is voor Hazard na twee kwakkeljaren bij De Koninklijke: “Dit seizoen is cruciaal. Eden zal moeten tonen wat hij in zich heeft.”

4 reacties

 • eduard janssens

  1 maand geleden
  En gelijk heeft hij !
 • Dirk Van den Eynde

  1 maand geleden
  Moest Hazard de mentaliteit van Lukaku hebben zou hij top 3 zijn van de beste spelers ter wereld
 • Noelia Lopez

  1 maand geleden
  En gelijk heeft Morientes!
 • Peter Vercauteren

  1 maand geleden
  Real heeft eigenlijk al veel te veel geduld gehad. Hazard is uiterst getalenteerd maar zo mogelijk nog luier en arroganter dan getalenteerd. Wie niet leeft als een topsporter zal ook nooit tot de echte top geraken.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.