AP
Volledig scherm
© AP
Athletic Club ATH
1
EINDE
2
Real Madrid RMA
 • 10' Goal Oihan Sancet
 • Karim Benzema Goal 4' 7'

Eden Hazard speelt opnieuw 86 minuten mee in zege van Real, Carlo Ancelotti: “Hij is terug”

La LigaZoals verwacht stond Eden Hazard voor de tweede match op rij in de basis bij een door corona geplaagd Real Madrid, dat elf spelers miste. De Rode Duivel startte opnieuw op rechts en speelde 86 minuten mee. “Hij is terug”, liet Carlo Ancelotti achteraf optekenen. Real won met de nodige moeite tegen Athletic Bilbao (1-2).

10 reacties

 • Andy Van Daare

  1 jaar geleden
  Altijd grappig die muggenzifters hier, Hazard te oud, van glas en dit en dat. Eens zit het eens een keertje mee en is hij vertrokken, die kerel heeft gewoon teveel talent, het is enkel (match)ritme en vertrouwen. En die "doorzichtige" hakjes komen toch nog vaak aan en als ze zo doorzichtig zijn, waarom hangen daar dan vaak mooie kansen aan vast ? Muggenziften kan iedereen !
 • André Van der Poorten

  1 jaar geleden
  Zo´n gestoef,gaan ze hem in de étalzge zetten ?
 • Anthony Peeters

  1 jaar geleden
  Vertrouwen krijgen en een ploeg die in u gelooft! Dat is het belangrijkste! Bij zijn vorige ploegen was Eden de vedette! Kijk naar Messi bij psg 1 van de hoop en het is veel minder! Tenzij je Ronaldo bent dan ben je gewoon altijd de beste van de ploeg!
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  1 jaar geleden
  Hopelijk komt het deze keer weer volledig goed: voor hem en voor de Rode Duivels.Zonder een fitte Eden worden we nooit Wereldkampioen.En moeten Courtois, De Bruyne, Lukaku, Witsel,Mertens ook top zijn.Achillespees is de oude verdediging, Martinez heeft te lang met dezelfde spelers gestreden.
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Voor dat geld zou hij 24 h moeten spelen.