Ansu Fati scoorde meteen twee keer in vier minuten.
Volledig scherm
Ansu Fati scoorde meteen twee keer in vier minuten. © AP
4
EINDE
0
 • Ansu Fati 15' 19'
 • Lionel Messi 35'
 • Pau Torres 45'

Droomdebuut voor Ronald Koeman in Camp Nou: Ansu Fati (2) en Messi scoren tegen Villarreal

Primera DivisionNa drie kwartier en bij een 4-0 voorsprong zag Ronald Koeman dat het goed was. De Nederlandse coach begon zijn lastige klus bij FC Barcelona met zware cijfers tegen Villarreal. En, belangrijker, al zijn spelers hadden er heel veel zin in.

 1. Bartomeu blijft voorlopig voorzitter ondanks motie van wantrouwen en koopt tijd om stemming af te wenden
  La Liga

  Bartomeu blijft voorlopig voorzitter ondanks motie van wantrouwen en koopt tijd om stemming af te wenden

  Josep Maria Bartomeu blijft voorlopig voorzitter van FC Barcelona. Dat heeft hij zelf bevestigd op een persconferentie maandagavond. Er werd gespeculeerd dat Bartomeu de pers zou toespreken om aan te kondigen dat hij een stap opzij zet, maar dat was niet aan de orde. Bartomeu en zijn bestuur blijven aan, ondanks de motie van wantrouwen tegen hen. De socio’s, of de naaste supporters van de club, mogen nu hun stem pro of contra de clubleiding uitbrengen.
 2. Barcelona wint eerste oefenpot met aanvoerder Messi tussen de lijnen
  Barcelona

  Barcelona wint eerste oefenpot met aanvoerder Messi tussen de lijnen

  Lionel Messi (33) leek even voor dé transerbom van de laatste jaren te zorgen door zijn vertrekwens bij FC Barcelona kenbaar te maken. Manchester City lag op de loer, maar Messi besloot dan toch - al dan niet tegen z'n zin - in Catalonië te blijven. Daar zal de Argentijn ook volgend seizoen de aanvoerdersband dragen. Deze avond kwam hij meteen in actie tijdens het eerste oefenduel van de Blaugrana, die Gimnastic Tarragona opzij zetten met 3-1.