Zidane wordt op handen gedragen door zijn spelersgroep.
Volledig scherm
PREMIUM
Zidane wordt op handen gedragen door zijn spelersgroep. © REUTERS

De balans van Zinédine Zidane na 200 wedstrijden als trainer van Real Madrid: “Hij is eigenlijk... Geniaal”

La LigaZinédine Zidane (47) coachte afgelopen weekend zijn 200ste wedstrijd als T1 van Real Madrid. De perceptie doet geloven dat hij een konijnenpoot in de broekzak heeft. En er weinig kaas van heeft gegeten. De naakte statistieken zijn onomstootbaar. Hij is ‘ZZ Top’. De waarheid achter de cijfers. 

6 reacties

 • Milano AC Sarmaat

  2 jaar geleden
  Nadine Huidemondt Toptalenten dwingen het geluk af
 • BART MEUTERMANS

  2 jaar geleden
  @christophe Laporte ... Niet eens. Guardiola liet Bayern heel onduits voetballen. Ze plukken daar nu nog de vruchten van. Meer dan Zidane is hij een topcoach, net als Klopp.
 • Abdelmalik Malik

  3 jaar geleden
  Zidane is de beste coach van de wereld zonder twijfel en jurgen klopp dit zijn trainers die veel respect en vertrouwen geven naar de spelers net zoals ook mourinho doet bvb
 • Carlos Simonis

  3 jaar geleden
  Zet Zidane bij Athletic Bilbao als trainer, en hij zal daar ook middelmatige resultaten behalen. Als trainer bij een miljoenenelftal heb je een stuk makkelijker. Je moet een beetje psycholoog zijn, en de beste spelers te vriend houden. Al die toptrainers zijn groot geworden door zijn spelers. Ieder trainer is afhankelijk van spelersmateriaal. Die bepalen hoe goed jij als trainer bent, het is nooit andersom geweest.
 • Nadine Huldemont

  3 jaar geleden
  2 CL's met veel hulp van de scheidsrechters, dat wel. En hij heeft altijd veel geluk gehad , ook in zijn spelerscarriere (bv beslissende penalti tegen buffon, tegen deklat en springt nog net over de lijn, 2 mm verder en twas er naast). Het geluk zal wel eens keren ook.
 1. Zijn ambities staan subtiel op zijn arm: ook na het seizoen en de zomer van zijn leven heeft Thibaut Courtois grootse plannen in de Champions League
  PREMIUM
  Champions League
  6

  Zijn ambities staan subtiel op zijn arm: ook na het seizoen en de zomer van zijn leven heeft Thibaut Courtois grootse plannen in de Champions League

  Zijn vriendin is ondertussen zijn verloofde. De haren zijn lichter. De liesblessure is geheeld. Na de triomf van zijn leven en de zomer van decompressie heeft Thibaut Courtois (30) grootse ambities in de Champions League, de competitie die hem tussen de besten ter wereld heeft gezet. Die gewaagde plannen staan ergens uitgetekend op zijn onderarm.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.