Yannick Carrasco.
Volledig scherm
Yannick Carrasco. © EPA

Crisis voor Carrasco en co: Atlético Madrid in vrije val na vierde nederlaag op rij

La LigaAtlético Madrid, met Yannick Carrasco in de basis, heeft een inhaalwedstrijd van de negende speeldag van de Spaanse La Liga met 2-1 verloren bij Granada. Het gaat voor Atlético al om de vierde competitienederlaag op rij. Een crisis dringt zich op.

0 reacties

 1. En of hij geliefd is: jonge Real-fan net niet in tranen nadat Thibaut Courtois hem... zijn broek cadeau geeft
  Play
  LaLiga
  7

  En of hij geliefd is: jonge Real-fan net niet in tranen nadat Thibaut Courtois hem... zijn broek cadeau geeft

  Perfect rapport tot dusver voor Real Madrid. De huidige kampioen in LaLiga haalde het gisteren met 1-3 op het veld van Espanyol en staat zo met negen op negen opnieuw bovenaan de rangschikking. Die zege kwam er niet zonder slag of stoot, maar de Koninklijke kon eens te meer rekenen op een beresterke Thibaut Courtois. En nadat het sluitstuk zich groots toonde op het veld, deed hij dat ernaast nog eens dunnetjes over. Toen onze landgenoot de meegereisde fans ging gaan groeten, gaf hij zijn hele hebben en houden weg: een fan kreeg zijn shirt cadeau, waarna ook zijn handschoenen en zelfs zijn keepersbroek een nieuwe eigenaar kregen.
 2. Zijn ambities staan subtiel op zijn arm: ook na het seizoen en de zomer van zijn leven heeft Thibaut Courtois grootse plannen in de Champions League
  PREMIUM
  Champions League
  6

  Zijn ambities staan subtiel op zijn arm: ook na het seizoen en de zomer van zijn leven heeft Thibaut Courtois grootse plannen in de Champions League

  Zijn vriendin is ondertussen zijn verloofde. De haren zijn lichter. De liesblessure is geheeld. Na de triomf van zijn leven en de zomer van decompressie heeft Thibaut Courtois (30) grootse ambities in de Champions League, de competitie die hem tussen de besten ter wereld heeft gezet. Die gewaagde plannen staan ergens uitgetekend op zijn onderarm.