Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images
1
EINDE
1
 • Carlos Soler 78'
 • Karim Benzema 90'+5'

Courtois glundert na buffelstoot in slotminuut: “Ik ben twee meter. Als ik afkom, kan de tegenstander al eens nerveus worden”

La LigaReal Madrid haalde in Valencia nog eens zijn ouderwetse matige niveau boven. Een nederlaag leek quasi zeker, tot de mee opgerukte Thibaut Courtois bij de laatste hoekschop van de match uitpakte met een buffelstoot en Benzema in de herneming scoorde (1-1). Held Courtois! Achteraf glunderde Courtois: “Ik ben twee meter. Als ik afkom, kan de tegenstander al eens nerveus worden.”

4 reacties

 • Patrick morel

  1 jaar geleden
  Hij moet mentaal zeer sterk zijn als je ziet wat hij allemaal ovet zich heen kreeg in zijn eerste maanden bij Real.
 • Peter Berg

  1 jaar geleden
  En niet te vergeten dat hij net ervoor een 1tegen1 van een doorgebroken Valencia-speler redde met de voet.
 • Patrick Huwel

  1 jaar geleden
  Opletten wat je zegt Courtois, hoge bomen vangen veel wind.
 • Filip Vanlaeken

  1 jaar geleden
  Knap van Courtois, veel overtuiging en passie voor sport en team. De corner was ook goed gegeven. Bij de Rode Duivels te veel korte of slecht gegeven corners, echt een zwak punt, nochthans valt er makkelijk op te oefenen. Mij corners zijn beter, en ik ben rotslecht. Martinez is dan ook een nietsnut.
 1. Messi ontketend in Mestalla! FC Barcelona doet nog mee in titelstrijd na héérlijke vrije trap van ‘de Vlo’
  Play
  La Liga
  3

  Messi ontketend in Mestalla! FC Barcelona doet nog mee in titel­strijd na héérlijke vrije trap van ‘de Vlo’

  Ook FC Barcelona doet nog (volop) mee in de strijd om de titel in La Liga. Nadat Barça donderdagavond pijnlijk onderuitging thuis tegen Granada en na de pauze in Valencia verdiend op achterstand kwam, lachten ze in Madrid in het vuistje. Maar dat was buiten ene Leo Messi gerekend. Een penalty ging er nog moeilijk in, een vrije trap was een koud kunstje. Tussendoor had ook een herboren Griezmann gescoord. Barça komt zo weer op gelijke hoogte van Real en op 2 punten van Atlético.