November 2019: Meunier haalt Eden Hazard onderuit. Het begin van een lange lijdensweg voor die laatste.
Volledig scherm
November 2019: Meunier haalt Eden Hazard onderuit. Het begin van een lange lijdensweg voor die laatste. © Proximus Sports

Boosdoener Meunier weer even 'trending', maar Hazards verwijten hem niets

Eden HazardDe Rode Duivel waarmee zijn miserie anderhalf jaar geleden begon, verwijt Eden Hazard nog altijd niets. Hij en zijn familie kunnen de tik van Thomas Meunier perfect plaatsen. Supporters minder. 

6 reacties

 • Kevin Martens

  2 maanden geleden
  @pascal, als je aan het lopen bent en er duwt iemand tegen je rechterenkel is het toch normaal dat je struikelt over u ander, moment opname, tik was al gebeurd
 • Peter Van Mol

  2 maanden geleden
  Dat hij eerst eens leeft zoals een topsporter. Eden is te veel levensgenieter...
 • Pascal De Coster

  2 maanden geleden
  Ben ik de enige die ziet dat Hazard zelf met zijn linkerbeen achter zijn rechter blijft haken?Had dit in 2019 al direct opgemerkt. De stilstaande foto spreekt boekdelen. Niettemin hoop ik dat Hazard herstelt tegen het EK.
 • luc dierick

  2 maanden geleden
  DIERICK LUC Buiten de torenhoge transferkosten en lonen misschien is het interessant ook te weten hoe hoog de jaarlijkse verzekeringspremie is voor deze spelers Bij blessures hoe veel jaren worden ze uitbetaalt ?
 • Romain Nolf

  2 maanden geleden
  Was minstens geel maar kreeg niks ? En voor Hazard is het over en uit .
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans