Twitter Ben
Volledig scherm
© Twitter Ben

Bernabéu 2.0: deze hypermoderne tempel van 400 (!) miljoen euro én met weergaloze eyecatcher wordt nieuwe thuishaven Courtois

Primera DivisionDe droom van Real Madrid om het Estadio Santiago Bernabéu helemaal te renoveren, lijkt eindelijk werkelijkheid te worden. In 2014 werden de plannen uit de doeken gedaan, maar de ontwerpen werden nadien in de koelkast gestopt. Tót nu. Kostprijs: 400 miljoen euro. De eyecatcher? Een indrukwekkend scherm van 360 graden aan zowel de binnen- als buitenkant van de tempel. 

8 reacties

 • Dirk Parein

  3 jaar geleden
  Aansluitend op sommige reacties hier. Inderdaad, we drijven stilaan weer af naar situaties van voor de Franse Revolutie waar alle rijkdom verzameld zat in een pseudo elite die dreef op labeur van anderen. Het naoorlogs kapitalisme heeft de bevolking geen windeieren gelegd, maar de ongebreidelde geldhonger van normenloze super kapitalisten nu is flink op weg om een Franse Revolutie 2.0 te laten ontstaan.
 • marc polfliet

  3 jaar geleden
  The sky is the limit. Kloof rijk arm neemt alleen maar drastisch toe. Op termijn grote gewelddadige confrontaties onvermijdelijk.
 • danny buyse

  3 jaar geleden
  Het is nodig want ze lopen een beetje achter op de stadions van België!
 • jean-pierre Vermyle

  3 jaar geleden
  ik zou de prijs van hetzelfde stadion in Belgie eens willen kennen.
 • Pieter De Koninck

  3 jaar geleden
  En in België duurt dat twintig jaar, voor zo'n project van de grond komt