Wouter Lambrecht en Lionel Messi kijken elkaar in de ogen aan de onderhandelingstafel.
Volledig scherm
PREMIUM
Wouter Lambrecht en Lionel Messi kijken elkaar in de ogen aan de onderhandelingstafel. © rv/REUTERS

Belgische advocaat zal oog in oog staan met Messi: Wouter Lambrecht is juridische rechterhand van Barça-voorzitter Bartomeu

FC BarcelonaDe vechtscheiding tussen Lionel Messi en Barcelona staat nog weken in de spotlights. Achter de coulissen rekent voorzitter Bartomeu op de expertise van een ­jurist uit Kortrijk: Wouter Lam­brecht (35). “Hij zal oog in oog staan met Messi en zijn advocaten.”

 1. “Thibaut Courtois speelt dit weekend"
  Real Madrid

  “Thibaut Courtois speelt dit weekend"

  Intussen in Madrid... Volgens de doorgaans goed ingelichte sportkrant MARCA staat Thibaut Courtois zaterdag tegen Cádiz gewoon in doel bij Real Madrid. Weliswaar hervatte hij de groepstrainingen nog niet, waardoor dit nieuws toch nog om bevestiging vraagt. Courtois haakte vorige week af bij de Rode Duivels met 'een heupblessure'. Bondscoach Martínez gaf eerder al aan dat het 'niks ernstig' was. Op 24 oktober om 16u speelt Madrid de Clásico in een leeg Camp Nou. Eden Hazard hervatte de bal- of looptrainingen nog niet.
 2. Geklopte Courtois is hét beeld van de malaise bij Real in Spaanse media: "Het wordt nog elke dag slechter”
  Real Madrid

  Geklopte Courtois is hét beeld van de malaise bij Real in Spaanse media: "Het wordt nog elke dag slechter”

  De Spaanse pers laat vandaag geen spaander heel van Real Madrid na de dramatische 2-3-nederlaag van gisteravond tegen Shakhtar Donetsk. “Elke dag slechter”, zo titelt bijvoorbeeld huiskrant MARCA op de voorpagina. En ook al voorkwam hij nóg maar een keer erger, toch stond een geklopte Thibaut Courtois op zowat alle covers. Hét beeld van de malaise die momenteel aan de gang is in de Spaanse hoofdstad.