Ronald Koeman.
Volledig scherm
Ronald Koeman. © REUTERS

Barcelona zakt steeds dieper weg, Koeman mag voorlopig blijven ondanks kritiek: “Moeten we met deze selectie dan Tiki-taka spelen?”

LaLigaFC Barcelona gaat een moeilijk seizoen tegemoet. Nadat het in de Champions League werd weggezet door Bayern, ontsnapte het nu ook aan een thuisnederlaag tegen laagvlieger Granada. De roep om het ontslag van Ronald Koeman wordt steeds luider. “Mijn positie in gevaar? Ik praat niet meer over mijn toekomst”, reageert de Nederlander. Volgens Spaanse media zou hij al zeker aanblijven tot komend weekend.

13 reacties

 • David Van Petegem

  1 maand geleden
  Een ideale leerschool voor de Vince. Praat zich toch overal uit.
 • Jef Salgado

  1 maand geleden
  Barcelona weet duidelijk van geen hout pijlen maken. In Valencia lachen ze zich nog altijd een kriek met die Koeman. Staat daar bekend als veruit de slechtste trainer ooit in hun geschiedenis met een schrijnend gebrek aan tactisch en technisch inzicht maar bij Barca waren ze dat weer even vergeten toen ze die onbenul hebben aangesteld. Geen medelijden dus, oprotten.
 • Wim Senecaut

  1 maand geleden
  Bij ontslag van Koeman moeten ze hem 12 miljoen Euro betalen en ze hebben geen geld.
 • Gerard Akkermans

  1 maand geleden
  Waarom haalt geen enkele Belgische trainer de internationale top?? Behalve Raymond, de tovenaar, in zijn tijd. Er zijn weeral Belgen die internationaal voetbal met politiek verwarren.
 • Paulus de Mos

  1 maand geleden
  Er lopen anders nog genoeg goede spelers rond hoor , maar het team was ingericht in dienst van Messi , en die is er niet meer Men zal met de huidige spelers een ander systeem moeten spelen want geld voor nieuwe is er niet Of ze dat met Koeman doen of met een ander moeten ze zelf weten , de toptrainers zullen even niet in de rij staan als ze geen miljoenen aan transfers uit mogen geven