Ronald Koeman
Volledig scherm
Ronald Koeman © REUTERS

Barcelona-voorzitter spreekt vertrouwen uit in Koeman: “Hij blijft, ongeacht resultaat tegen Atlético”

La LigaRonald Koeman is na dit weekend nog coach van FC Barcelona. Dat heeft voorzitter Joan Laporta bevestigd. “Koeman is een echte Barça-man. We moeten hem het vertrouwen gunnen.” 

4 reacties

 • Gerard Akkermans

  2 maanden geleden
  Een schuldenlast opgebouwd waar je u tegen zegt. Vervolgens een uitverkoop aan spelers om de schuldenlast een klein beetje te minimaliseren. De trainer moet de ploeg hervormen met vooral eigen jeugd. Maar de bestuurder eist resultaat per direct!! Je ziet, de man is advocaat en is geen voetbal dier zoals het bestuur van Bayeren M. Er is geen trainer die deze malaise op een jaar uit het slop kan trekken. Ja, geld is er niet meer. En het voetballende kapitaal is zo de deur uitgestapt.
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Oei, vanaf het moment dat een voetbalbestuur zijn volste vertrouwen uitspreekt in een trainer, dan weet je dat die op de wip zit.
 • Linda De Vreese

  2 maanden geleden
  Het spelpeil was al jaren achteruit aan het gaan. ze konden het nog beetje bij beetje verdoezelen, maar nu zeker niet meer. Zie dat ze ze er maar terug geen 3 binnen krijgen. En ik ben wel een trouwe Barca supporter.
 • annemie Caelen - kerkhoffs

  2 maanden geleden
  Oh ja dan is hij de eerste voorzitter die de waarheid spreek ,ga er maar van uit bij een nederlaag vanavond dan kan hij morgen de verhuiswagen bestellen
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. “Laporta heeft hem nooit vertrouwd”: ontslag Koeman druk besproken in Spaanse media, ook naam van Martínez valt weer
  Primera Division
  14

  “Laporta heeft hem nooit vertrouwd”: ontslag Koeman druk besproken in Spaanse media, ook naam van Martínez valt weer

  Na de onthutsende nederlaag in Estadio Vallecas in Madrid tegen Rayo Vallecano (1-0) was het een kwestie van tijd dat de leiding van FC Barcelona het vonnis zou vellen over Ronald Koeman, zo roepen Spaanse media vandaag in koor, nadat Koeman gisteravond laat zijn congé kreeg. “Het is een publiek geheim dat Juan Laporta de trainer nooit heeft vertrouwd.”