Real Madrid
Volledig scherm
© Real Madrid

Ancelotti kondigt speelminuten aan voor Hazard vanavond tegen Bilbao: “Wees gerust, er is niks aan de hand met Eden”

29 reacties

 • Pat Vanbeveren

  7 maanden geleden
  Mijn favoriete voetballer aller tijden. Zo fier op deze kleine Belg waar men in de ganse wereld vol bewondering naar gekeken heeft. En dat hij nu in een mindere periode zit... So what...
 • Roger Williams

  7 maanden geleden
  De grap van Madrid…de grootste in de club geschiedenis. Meer valt er niet over te zeggen helaas.
 • eric debanne

  7 maanden geleden
  Alles goed met Eden ...hij verdient verder dik zijn " pree " al is hij op de bank eronder of ernaast ...🙄...! Overroepen speler geweest...! En zeggen dat real zoveel geld verloren heeft aan hem...
 • john dewit

  7 maanden geleden
  Klassebak die vertrouwen nodig heeft.
 • Koen Van Aperen

  7 maanden geleden
  Typisch België, als die spelers het goed doen, zoals op het WK in Rusland, worden ze in de hemel geprezen. Presteren ze niet meer en zitten ze fysiek, medisch, mentaal in een sukkelstraatje, zijn het direct de slechtste spelers. Wat is er toch mis met de wereld. En zeker met de media. De media zou eens een positiviteitsdag in het leven moeten roepen. Er mag enkel positief nieuws gepubliceerd worden. Zou de mensen allemaal wat vrolijker maken. En ik spreek niet enkel over de sport he.
 1. De wederopstanding van FC Barcelona: “De eerste helft was het Barça dat ik wil zien”
  Buitenlands voetbal
  4

  De wederop­stan­ding van FC Barcelona: “De eerste helft was het Barça dat ik wil zien”

  FC Barcelona swingt weer. De prestatie op het veld van Napoli deed bij vlagen terugdenken aan de glorieuze Europese avonden van weleer. Xavi lijkt de Catalaanse trein opnieuw op de rails te hebben. Of is sportief directeur Mateu Alemany de architect van de revival van de Blaugrana? “Er staat Barcelona een heel mooi post-Messi-tijdperk te wachten”, zegt Barça-adept Pedro Elias.
 2. Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”
  Play
  La Liga
  16

  Courtois na de 0-4 in Clásico: “We moeten intern over tactiek praten. Niets werkte” - Piqué: “We zijn terug”

  Real Madrid - FC Barcelona 0-4. Om dat resultaat te vergelijken met de 2-6 in 2009 en de opmars van Barça onder Pep Guardiola is het nog wat te vroeg, maar de oplawaai komt aan in Madrid. Van de Champions League-extase tegen PSG naar een ware afgang tegen de eeuwige rivaal in anderhalve week tijd. Carlo Ancelotti is de gebeten hond, ook door de uitlating van Thibaut Courtois. “We moeten intern over tactiek praten.” In Barcelona, dat met Pierre-Emerick Aubameyang de absolute uitblinker in huis had, strooide er eentje maar al te graag zout in de open wonde. Piqué: “We zijn terug.”
 3. Geen Real-speler won meer prijzen: met tranen in de ogen neemt Marcelo afscheid van ‘de Koninklijke’
  Play
  La Liga
  2

  Geen Re­al-spe­ler won meer prijzen: met tranen in de ogen neemt Marcelo afscheid van ‘de Koninklij­ke’

  In zijn gouden jaren was hij zonder meer de beste linksachter ter wereld. Maar nu is Marcelo (34) na vijftien jaar definitief Real Madrid-speler af. Nadat het Bernabéu eind mei in de draw tegen Betis op emotionele wijze afscheid nam van een van zijn clublegendes, volgde er vandaag een officiële plechtigheid. Voor een keer geen kamerbrede glimlach onder de krullenbol, maar tranen in de ogen.