Ronaldo met links Ten Hag en rechts zijn zus Katia.
Volledig scherm
Ronaldo met links Ten Hag en rechts zijn zus Katia. © PN/instagram katiaaveirooficial

Zus van Cristiano Ronaldo, die vandaag weer mocht meetrainen, hekelt Erik ten Hag: “Hij laat je aan het kruis sterven”

Premier LeagueDe toekomst van Cristiano Ronaldo (37) op Old Trafford oogt hoogst onzeker. Tot onvrede van Katia Aveiro (45), de zus van CR7. Zij vergelijkt de manier waarop Erik ten Hag haar broer behandelt, met de kruisiging van Jezus Christus. Deze ochtend had Ronaldo een gesprek met Ten Hag en mocht hij aansluitend weer meetrainen met de A-kern.

8 reacties

 • viaene philippe

  3 maanden geleden
  Wat heeft die zus te zeggen tegen de trainer niets nada.
 • Wendy Vandereyken

  3 maanden geleden
  Hij wil maar niet begrijpen dat hij inmiddels 37 is en over zijn voetbaltop heen. Er komt ooit een moment dat het over is. Er staat een nieuwe en jongere generatie klaar.
 • Dirk Delaere

  3 maanden geleden
  Het is niet omdat ze op haar broers geld teert dat ze ook voetbalkennis geeft. Ronaldo wil niet aanvaarden dat hij oud word en er ondertussen veel spelers zijn die meer brengen dan hem.
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  Als ik een steenrijke broer zou hebben, wel ik zou hem ook bij dik en dun steunen, je kan toch nooit weten dat er geld in mijn schoot valt.
 • rudi nijs

  3 maanden geleden
  die denkt dat met z'n geld de hele wereld om hem draait en de arrogantie druip van die man af. het is de trainer die beslist wie speelt en niet een vergane glorie die denkt dat hij alles kan en mag.
 1. Gezien? Tottenham-aanvaller Richarlison daagt tegenstand uit door te jongleren, en wordt prompt omver gemaaid
  Play
  Premier League
  4

  Gezien? Tottenham-aanvaller Richarli­son daagt tegenstand uit door te jongleren, en wordt prompt omver gemaaid

  Tottenham-aanvaller Richarlison (25) zal volgende keer wel twee keer nadenken voor hij (tijdens de wedstrijd) besluit wat te gaan jongleren. Het duurde niet lang vooraleer zijn arrogantie bestraft werd met een stevige fout van Nottingham Forrest-speler Brennan Johnson. En ook de Forrest-coach kon de kunstjes van de Braziliaan niet bepaald appreciëren.
 2. Op zoek naar de modelprof in Youri Tielemans, klaar voor het WK: “Ik denk dat hij het leuk vindt aanvoerder te zijn”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  Op zoek naar de modelprof in Youri Tielemans, klaar voor het WK: “Ik denk dat hij het leuk vindt aanvoerder te zijn”

  Een nieuw contract bij Leicester City zal Youri Tielemans (25) voorlopig niet tekenen, maar in zijn laatste maanden probeert hij wel op een andere manier een legacy na te laten. Een raket met de rechter als zijn signatuur, een voorbeeldige houding als zijn paraaf. Achtergrondverhaal met impressies vanop het oefencomplex in Leicester: waarom de Rode Duivel er het imago van een modelprof heeft.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.