Kurt Zouma.
Volledig scherm
Kurt Zouma. © Photo News

Zouma toch beschikbaar voor duel tegen Leicester, katten wel in beslag genomen na uitlekken mishandelingsfilmpje

Premier LeagueDe katten van Kurt Zouma zijn nu ook in beslag genomen. Dat melden verschillende buitenlandse media. Eerder deze week lekte een video uit waarin de Franse verdediger zijn huisdieren op vreselijke wijze mishandelt. Er werd in Frankrijk ook een klacht ingediend, Zouma riskeert tot vier jaar cel. David Moyes, zijn trainer bij West Ham, laat weten dat de Fransman wel beschikbaar is voor het duel van zondag in en tegen Leicester, dat ondanks grote druk om 'm uit de selectie te houden.

45 reacties

 • Marlene De Smedt

  8 maanden geleden
  En hij mishandelt dat diertje ook nog eens in het bijzijn van zijn kind, dat dat dan normaal gaat vinden en het mishandelingsgedrag waarschijnlijk ook nog eens zal kopiëren. Moraliteit is een uitstervende eigenschap.
 • Tamsin Andersen

  8 maanden geleden
  Moet er binnenkort ook een Me Too voor dieren komen ? Waarom wordt die dierenbeul niet gestraft door zijn club ? Alweer maakt de voetbalwereld duidelijk dat normen en waarden niet tellen voor voetballers. Jammer genoeg wordt dit gesteund door fans, die nochtans een duidelijk statement kunnen maken.
 • Paulus de Mos

  8 maanden geleden
  Hij KAN er vier jaar cel voor krijgen Tim Michiels , dat is daar kennelijk de maximale straf voor dierenmishandeling , die straf wordt natuurlijk alleen maar voor de ernstigste zaken op dat gebied geeist Deze dierenbeul krijgt waarschijnlijk een boete die hopelijk inkomensafhankelijk is en ik hoop dat ze dat genie van een broer van hem die dat allemaal lachend filmt en op sociale media deelt ook niet vergeten
 • robbe vanhoutte

  8 maanden geleden
  West Ham moet dit stuk onbenul direct ontslaan als het achter goede normen en waarden staat .Een normaal mens doet zoiets niet met dieren.
 • Tim Michiels

  8 maanden geleden
  4 jaar cel hiervoor is er nu wel wat over... zelfs verkrachters krijgen dit niet en ook zo'n boete niet... justitie weer op ze'n best. Totaal uit proportie...