Volledig scherm
© AFP
1
EINDE
2
 • Andy Carroll 82'
 • James Maddison 55'
 • Youri Tielemans 72'

Youri Tielemans schenkt Leicester City de zege in Newcastle met enig mooie winninggoal

Premier LeagueLeicester City mag Youri Tielemans (23) bedanken. De Rode Duivel schonk zijn team de drie punten in Newcastle met een enig mooi doelpunt.

4 reacties

 • Harold Anckaert

  2 maanden geleden
  Een groot deel gezien van deze wedstrijd, en echt hij was weinig betrokken in het spel en was geen toegevoegde waarde voor Leicester gisteren! Tekenend was zijn bijna rode kaart hiervoor! Vardy schitterend en idd Tielemans maakte een schitterend doelpunt. Maar hierdoor speel je geen goede wedstrijd, integendeel hij was zwak en niet aanwezig zoals hij zou moeten! Schitterend doelpunt en hiermee is alles gezegd.
 • Geert De Decker

  2 maanden geleden
  Prachtig doelpunt!
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Zeer mooie goal maar ook een rode kaart !
 • marc castermans

  2 maanden geleden
  Prachtige goal
 1. FA CUP. De Bruyne met knappe assist - Engelse zesdeklasser wipt team van Rooney en viert heerlijk op hit van Adele
  Play
  FA Cup

  FA CUP. De Bruyne met knappe assist - Engelse zesdeklas­ser wipt team van Rooney en viert heerlijk op hit van Adele

  Kevin De Bruyne moest maar 45 minuten opdraven bij Man City. Even na het halfuur was de zege tegen tweedeklasser Birmingham al veilig gesteld (3-0). De Bruyne bracht de tweede van Bernardo aan. Op een heerlijke pass van Mahrez trok De Bruyne aan de achterlijn terug tot bij de Portugees, die ook al erg knap de openingsgoal voor zijn rekening had genomen. Op assist van Mahrez deed ook Foden nog zijn duit in het City-zakje.
 2. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle