Volledig scherm
© AFP
1
EINDE
2
 • Andy Carroll 82'
 • James Maddison 55'
 • Youri Tielemans 72'

Youri Tielemans schenkt Leicester City de zege in Newcastle met enig mooie winninggoal

Premier LeagueLeicester City mag Youri Tielemans (23) bedanken. De Rode Duivel schonk zijn team de drie punten in Newcastle met een enig mooi doelpunt.

4 reacties

 • Harold Anckaert

  3 maanden geleden
  Een groot deel gezien van deze wedstrijd, en echt hij was weinig betrokken in het spel en was geen toegevoegde waarde voor Leicester gisteren! Tekenend was zijn bijna rode kaart hiervoor! Vardy schitterend en idd Tielemans maakte een schitterend doelpunt. Maar hierdoor speel je geen goede wedstrijd, integendeel hij was zwak en niet aanwezig zoals hij zou moeten! Schitterend doelpunt en hiermee is alles gezegd.
 • Geert De Decker

  3 maanden geleden
  Prachtig doelpunt!
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  Zeer mooie goal maar ook een rode kaart !
 • marc castermans

  3 maanden geleden
  Prachtige goal
 1. Ex-Premier League-voetballer die nu bij La Louvière speelt, werkt al volop aan leven na profcarrière in de kunstwereld: “Voetballers zijn niet onwetend”
  Belgisch voetbal

  Ex-Pre­mier Lea­gue-voetballer die nu bij La Louvière speelt, werkt al volop aan leven na profcarriè­re in de kunstwe­reld: “Voetbal­lers zijn niet onwetend”

  Marc-Antoine Fortuné (39) kan terugblikken op een rijkgevulde carrière, met passages bij onder meer West Bromwich Albion en Wigan Athletic. La Louvière uit eerste nationale zou wel eens de laatste stap in de loopbaan van de man uit Frans-Guyana kunnen worden. Hij werkt dan ook al aan een project dat de wereld van voetbal kan combineren met een andere passie van hem: kunst.
 1. Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong
  Play

  Benzema zet Real in Clásico met geweldig hakje op voorsprong

 2. Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip
  Play

  Van den Bergh danst niet uit respect voor overleden prins Philip