AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Wie volgt Solskjaer op bij Man United? Waarom toptrainers twijfelen over job bij een van de rijkste club ter wereld

Premier LeagueHow The Mighty Have Fallen. Een machtige club blijft van zijn voetstuk donderen. In de zoektocht naar een opvolger voor Ole Gunnar Solskjaer botst Man United voor de vijfde keer in negen jaar op eenzelfde obstakel. Waarom toptrainers twijfelen over de begeerde job waarvoor José Mourinho ooit tranen liet. 

8 reacties

 • GILLIS VAN LAETHEM

  2 maanden geleden
  Kompagny zo zijn we er van af en heeft hij spanning en ziet ieder wat hij kan en zeker wat niet .
 • Wilfried Verhulst

  2 maanden geleden
  Het grote probleem is, dat geen één van de nieuwe trainers de uitstraling heeft zoals Sir Fergusson ? Hij was het boegbeeld van MU en gerespecteerd door zijn pupillen.Ik heb nooit gesnapt wat een trainer eigenlijk doet ? Als de ploeg goed speelt, krijgen zij alle lof, gaat het een paar keer fout is de trainer de pispaal. Laat die mannen gewoon wat schotten en betaal ze volgens prestatie, winnen = een mooie bonus/ gelijk spelen is een kleine bonus, verliezen= gewoon loon, beter resultaten
 • Wendy Vandereyken

  2 maanden geleden
  Met zoveel ego's in de kleedkamer kan je weinig aanrichten. En als trainer heb je er weinig of niets te zeggen. Net zoals bij PSG. Daar hebben de sterspelers het laatste woord. Als de ploeg wint, is het dankzij de sterspelers. Wordt er verloren is het de schuld van de trainer.
 • Robin Van Camp

  2 maanden geleden
  Martinez, en liefst zo snel mogelijk.
 • Geert Vande Walle

  2 maanden geleden
  Wie ? Wat ? Waar ? Bij een club met misschien wel de hoogste schulden ter wereld .