Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Wie betaalt 50 miljoen voor Alderweireld?

Premier LeagueDe stekker eruit. Tottenham dringt niet meer aan op een contractverlenging voor zijn hoogst aangeschreven verdediger, Toby Alderweireld (29). Te grote kloof tussen vraag en aanbod, te veel gekibbel. De Spurs hopen straks op een jackpot van circa 50 miljoen euro. Exit Toby.

2 reacties

 • Romain Nolf

  5 jaar geleden
  Een die zot is !
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  toby blijft dan nog wel een seizoentje en is dan transfer vrij simpel,voetbal is geen sport meer het is een mensen handel en heel veel zwartgeld,waar menig grote en politiekers met hun graaigelden mee tussen steken ,en bedrijven die geen belastingen betalen zeker in belgie,waar zelf voetballers minimum aan lasten betalen zeg maar zo goed als niets
 1. Op zoek naar de modelprof in Youri Tielemans, klaar voor het WK: “Ik denk dat hij het leuk vindt aanvoerder te zijn”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  Op zoek naar de modelprof in Youri Tielemans, klaar voor het WK: “Ik denk dat hij het leuk vindt aanvoerder te zijn”

  Een nieuw contract bij Leicester City zal Youri Tielemans (25) voorlopig niet tekenen, maar in zijn laatste maanden probeert hij wel op een andere manier een legacy na te laten. Een raket met de rechter als zijn signatuur, een voorbeeldige houding als zijn paraaf. Achtergrondverhaal met impressies vanop het oefencomplex in Leicester: waarom de Rode Duivel er het imago van een modelprof heeft.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.