Ralf Rangnick (r) na de wissel van Ronaldo.
Volledig scherm
Ralf Rangnick (r) na de wissel van Ronaldo. © Photo News

“Waarom ik?”: Cristiano Ronaldo woedend na wissel, Rangnick antwoordt diplomatisch

Premier LeagueVoer voor de geruchten als zouden ze geen al te beste werkrelatie hebben. Bij zijn wissel na 70 minuten op het veld van Brentford liet Ronaldo coach Ralf Rangnick duidelijk merken wat hij ervan vond. “Waarom ik?” stamelde de Portugees, om dan als een verongelijkt jongetje op de bank plaats te nemen.

15 reacties

 • Marcus Camps

  2 weken geleden
  Bij Tuchel speelde hij niet meer dit jaar ... haha Eigenlijk is die gast nog 17 jaar in mentaliteit lijkt het wel. Hij denkt echt dat ze voetbal met tien spelen om hem de bal te geven.
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Ronaldo is een geboren winnaar en dergelijke voetballers willen altijd spelen. Dat is miserie zoeken zo iemand bijhalen om op de bank te zetten.
 • alois boelens

  4 maanden geleden
  Alle haters hier die ronaldo een verwend nest noemen. Hij heeft hier heel zijn leven voor gewerkt en is de beste speler ter wereld geworden dus 🤫
 • danny vermeire

  4 maanden geleden
  Aan Bjorn. Tuurlijk zet je Ronaldo op de bank omdat alleen de beste spelers opdraven of je nu Ronaldo of Jantje met de pet heet. De trainer beslist.
 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Als trainer zou ik Ronaldo voor zijn reactie de volgende wedstrijd op de bank laten beginnen . En misschien wel twee drie wedstrijden