“Waarom heeft Man United Ronaldo dan gehaald?” Analisten Roy Keane en Jamie Carragher in verhitte discussie

Premier LeagueGeanimeerde discussie op Sky Sports na afloop van de 1-1 tussen Chelsea en Manchester United, met in de hoofdrol Roy Keane en Jamie Carragher. Zij raakten het niet eens over de rol van Cristiano Ronaldo, die gisteren in de 64ste minuut pas inviel in de Engelse topper.

4 reacties

 • jacobs rudy

  1 jaar geleden
  Ik heb steeds opgekeken naar goede voetballers Pele ,Rivera,Raul Blanco,Di stefano,Puskas Gento etc ,ook maar in mindere maten van messi en ronaldo,zeker na hun natrappen tijdens de wedstrijd zie beide speelden tegen Liverpool,een club die zeer weinig gele of rode kaarten pak,messi liet zijn kleine kant zien ,maar ronaldo nog kleiner,een op de grond liggende zodanig trappen dat het ronduit donker rood is en voor maanden dient geschorst te worden ,Maar niks mijnheer mag dat,mooi voor al diegene
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Die analisten zouden beter zwijgen in plaats van altijd zeuren en klagen ...🙄 Ronaldo blijft een goeie speler is niet meer de topper van paar jaren geleden maar toch nog sterk genoeg voor United Messi is ook zo goed niet meer ...ze zijn ouder geworden eh !
 • Bart Dekort

  1 jaar geleden
  Voetbal is van sport naar circus geëvolueerd, en als men de grootste attracties binnenhaalt denkt men de anderen te slim af te zijn. En als zelfs de commentatoren zich als een attractie gedragen, is het helemaal tijd om iets fatsoenlijks op te zetten, of te gaan doen. Comedie en nog eens comedie
 • Marjan Frankie

  1 jaar geleden
  Ronaldo is over roepen dezer dagen zijn top is hij voorbij
 1. “Heel triest en ongemakkelijk om naar te kijken”: uitgefloten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond
  Nations League
  2

  “Heel triest en ongemakke­lijk om naar te kijken”: uitgeflo­ten Harry Maguire nu ook bij Engeland de gebeten hond

  Nog wat zwaarder onder vuur. Harry Maguire speelde gisteravond op Wembley zijn 48ste interland, maar in Engeland beginnen media en fans zich steeds luider af te vragen of hij straks op het WK wel zijn 50ste interland moet spelen. De 29-jarige verdediger van Manchester United, door Ten Hag bij Man United al naar de bank verwezen, ging in de fout bij de eerste twee goals van Duitsland. De Engelsen maakten die achterstand helemaal goed (3-2), om Duitsland finaal nog zien gelijk te maken: 3-3.
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. Erling Haaland onthult bizar ‘Hannibal Lecter-dieet’ van hart en lever: “Goed voor mijn lichaam”
  Play
  Premier League
  6

  Erling Haaland onthult bizar ‘Hannibal Lec­ter-di­eet’ van hart en lever: “Goed voor mijn lichaam”

  Geen steak of gehakt wanneer Erling Braut Haaland naar de slager gaat. Dan komt de Noorse geweldenaar, zaterdag al goed voor zijn twintigste goal in dertien matchen als spits van Manchester City, terug met het hart en de lever van de koe. In de documentaire ‘Haaland: The Big Decision’ onthult de machtsmens enkele van zijn aparte eet- en leefgewoonten.