Marie Claire Rupio zaterdagavond in de tribunes van St. James' Park.
Volledig scherm
Marie Claire Rupio zaterdagavond in de tribunes van St. James' Park. © Sky Sports/AP

Vrouw van overleden voetballer Christian Atsu samen met twee van hun drie kinderen bij emotioneel eerbetoon in Newcastle

Nadat eerder verkeerdelijk gemeld werd dat Christian Atsu (31) levend vanonder het Turkse puin was gehaald, heeft de Ghanees het toch niet gehaald. Dat meldde zijn makelaar gisteren. De vrouw van Atsu, die voor Hatayspor voetbalde, bevond zich gisteren samen met twee van hun drie kinderen in het St. James’ Park waar voor de aftrap van Newcastle - Liverpool (0-2) een indrukwekkende minuut applaus weerklonk.

29 reacties

 • Hubert Casier

  1 maand geleden
  Mijn oprechte medeleven aan alle slachtoffers & familieleden;
 • Hendrik Somers

  1 maand geleden
  Arif, ik sluit perfect aan bij uw woorden Helaas is het vooral bij tegenslagen dat er eenheid gevormd wordt. Het zou fantastisch zijn als ieder dat in het dagelijkse leven ook doet. We zijn maar hier voor een korte tijd, dus laat ons er het beste van maken.
 • DONALD DE BAETS

  1 maand geleden
  Zou Erdogan opgepakt worden voor de bouwflaters van zijn vriendjes?
 • Samuel Sandovalleri

  1 maand geleden
  Zou zweden hulp sturen?
 • Dirk Verstraeten

  1 maand geleden
  Tis niet hem alleen die telt ik geef veel sterkte voor iedereen want het is afschuwelijk taferelen zulke situaties ik zou het niet willen mee maken veel sterkte aan iedereen ❤️
 1. Eden Hazard geschetst als ‘meest luie voetballer’: “Vrijdag lepelde hij rijstpap uit, dag erop was hij de grote man”
  11

  Eden Hazard geschetst als ‘meest luie voetballer’: “Vrijdag lepelde hij rijstpap uit, dag erop was hij de grote man”

  Een oude anekdote over Eden Hazard van John Obi Mikel, zijn gewezen ploegmaat bij Chelsea, gaat in de Engelse tabloidpers opnieuw viraal na een passage van de Nigeriaan bij de podcast ‘Dubai Eye’. Daarin vertelt hij hoe Hazard “de meest luie voetballer is die hij ooit gezien heeft”, maar dat hij daarmee wegkwam omdat hij er tijdens de match wel altijd stond. Mikel geeft ook nog enkele aparte eetgewoontes van Hazard prijs.
 2. KIJK. Voetbalfan die met één klap geveld werd, is nu cultfiguur met eigen poster: “Verdiende les gekregen”
  Time-out
  12

  KIJK. Voetbalfan die met één klap geveld werd, is nu cultfiguur met eigen poster: “Verdiende les gekregen”

  Bill Tarbuck heeft zich de voorbije week opgeworpen als de meest besproken voetbalfan. De jonge Engelse twintiger daagde vóór de wedstrijd tussen West Ham en Chelsea met veel poeha supporters van de ‘Hammers’ uit, om snel erna een hamer in het gezicht te krijgen. Het canvas, de rolstoel en het ziekenhuis volgden. Net als een poster. En een geweldig verhaal op het werk. “Dit zal een levensles voor hem zijn.”
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.