Marie Claire Rupio zaterdagavond in de tribunes van St. James' Park.
Volledig scherm
Marie Claire Rupio zaterdagavond in de tribunes van St. James' Park. © Sky Sports/AP

Vrouw van overleden voetballer Christian Atsu samen met twee van hun drie kinderen bij emotioneel eerbetoon in Newcastle

Nadat eerder verkeerdelijk gemeld werd dat Christian Atsu (31) levend vanonder het Turkse puin was gehaald, heeft de Ghanees het toch niet gehaald. Dat meldde zijn makelaar gisteren. De vrouw van Atsu, die voor Hatayspor voetbalde, bevond zich gisteren samen met twee van hun drie kinderen in het St. James’ Park waar voor de aftrap van Newcastle - Liverpool (0-2) een indrukwekkende minuut applaus weerklonk.

29 reacties

 • Hubert Casier

  1 maand geleden
  Mijn oprechte medeleven aan alle slachtoffers & familieleden;
 • Hendrik Somers

  1 maand geleden
  Arif, ik sluit perfect aan bij uw woorden Helaas is het vooral bij tegenslagen dat er eenheid gevormd wordt. Het zou fantastisch zijn als ieder dat in het dagelijkse leven ook doet. We zijn maar hier voor een korte tijd, dus laat ons er het beste van maken.
 • DONALD DE BAETS

  1 maand geleden
  Zou Erdogan opgepakt worden voor de bouwflaters van zijn vriendjes?
 • Samuel Sandovalleri

  1 maand geleden
  Zou zweden hulp sturen?
 • Dirk Verstraeten

  1 maand geleden
  Tis niet hem alleen die telt ik geef veel sterkte voor iedereen want het is afschuwelijk taferelen zulke situaties ik zou het niet willen mee maken veel sterkte aan iedereen ❤️
 1. Eden Hazard geschetst als ‘meest luie voetballer’: “Vrijdag lepelde hij rijstpap uit, dag erop was hij de grote man”
  11

  Eden Hazard geschetst als ‘meest luie voetballer’: “Vrijdag lepelde hij rijstpap uit, dag erop was hij de grote man”

  Een oude anekdote over Eden Hazard van John Obi Mikel, zijn gewezen ploegmaat bij Chelsea, gaat in de Engelse tabloidpers opnieuw viraal na een passage van de Nigeriaan bij de podcast ‘Dubai Eye’. Daarin vertelt hij hoe Hazard “de meest luie voetballer is die hij ooit gezien heeft”, maar dat hij daarmee wegkwam omdat hij er tijdens de match wel altijd stond. Mikel geeft ook nog enkele aparte eetgewoontes van Hazard prijs.
 2. De twee gezichten van Kevin De Bruyne, de rust zelve naast een veld, een snelkookpan erop: “Soms ben ik een kleine klootzak”
  PREMIUM
  12

  De twee gezichten van Kevin De Bruyne, de rust zelve naast een veld, een snelkook­pan erop: “Soms ben ik een kleine klootzak”

  Wie hem uit het dagelijkse leven kent, geeft het hem niet aan. In de handleiding van de voetballer Kevin De Bruyne staan twee gevaarsymbolen. Licht ontvlambaar als je hem de bal afpakt. Explosief als je op zijn tenen trapt. Mikel Arteta, de coach van Arsenal, heeft het mogen voelen, mogen horen. Karakterschets van een topspeler met het vuur in de ogen, het vuur in de voeten. En een meester in het relativeren.
 3. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.