Marie Claire Rupio zaterdagavond in de tribunes van St. James' Park.
Volledig scherm
Marie Claire Rupio zaterdagavond in de tribunes van St. James' Park. © Sky Sports/AP

Vrouw van overleden voetballer Christian Atsu samen met twee van hun drie kinderen bij emotioneel eerbetoon in Newcastle

Nadat eerder verkeerdelijk gemeld werd dat Christian Atsu (31) levend vanonder het Turkse puin was gehaald, heeft de Ghanees het toch niet gehaald. Dat meldde zijn makelaar gisteren. De vrouw van Atsu, die voor Hatayspor voetbalde, bevond zich gisteren samen met twee van hun drie kinderen in het St. James’ Park waar voor de aftrap van Newcastle - Liverpool (0-2) een indrukwekkende minuut applaus weerklonk.

29 reacties

 • Hubert Casier

  1 maand geleden
  Mijn oprechte medeleven aan alle slachtoffers & familieleden;
 • Hendrik Somers

  1 maand geleden
  Arif, ik sluit perfect aan bij uw woorden Helaas is het vooral bij tegenslagen dat er eenheid gevormd wordt. Het zou fantastisch zijn als ieder dat in het dagelijkse leven ook doet. We zijn maar hier voor een korte tijd, dus laat ons er het beste van maken.
 • DONALD DE BAETS

  1 maand geleden
  Zou Erdogan opgepakt worden voor de bouwflaters van zijn vriendjes?
 • Samuel Sandovalleri

  1 maand geleden
  Zou zweden hulp sturen?
 • Dirk Verstraeten

  1 maand geleden
  Tis niet hem alleen die telt ik geef veel sterkte voor iedereen want het is afschuwelijk taferelen zulke situaties ik zou het niet willen mee maken veel sterkte aan iedereen ❤️
 1. OFFICIEEL. Leandro Trossard maakt toptransfer naar Arsenal: “Ben hier om hun droom waar te maken”
  Voetbal
  52

  OFFICIEEL. Leandro Trossard maakt toptrans­fer naar Arsenal: “Ben hier om hun droom waar te maken”

  Van Brighton-outcast tot topaankoop van de leider in de Premier League: ’t was me het weekje wel voor Leandro Trossard. Op zijn 28ste maakt de Rode Duivel een droomtransfer naar Arsenal, dat zo’n 30 miljoen euro neertelt. De overgang is zonet officieel aangekondigd. Trossard, die tekent tot 2027 (plus een jaar optie) en zo’n vijf miljoen euro per jaar gaat verdienen, mag zondag al meespelen in de topper tegen Manchester United.
 2. KIJK. Voetbalfan die met één klap geveld werd, is nu cultfiguur met eigen poster: “Verdiende les gekregen”
  Time-out
  12

  KIJK. Voetbalfan die met één klap geveld werd, is nu cultfiguur met eigen poster: “Verdiende les gekregen”

  Bill Tarbuck heeft zich de voorbije week opgeworpen als de meest besproken voetbalfan. De jonge Engelse twintiger daagde vóór de wedstrijd tussen West Ham en Chelsea met veel poeha supporters van de ‘Hammers’ uit, om snel erna een hamer in het gezicht te krijgen. Het canvas, de rolstoel en het ziekenhuis volgden. Net als een poster. En een geweldig verhaal op het werk. “Dit zal een levensles voor hem zijn.”