Kevin De Bruyne komt met zijn 77 assists in de top 10 van beste passeur ooit in de Premier League. Ook in het lijstje: Ryan Giggs, Cesc Fabregas, Wayne Rooney, Frank Lampard, Dennis Bergkamp, David Silva, Steven Gerrard, James Milner en David Beckham. En De Bruyne heeft van elk wat.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne komt met zijn 77 assists in de top 10 van beste passeur ooit in de Premier League. Ook in het lijstje: Ryan Giggs, Cesc Fabregas, Wayne Rooney, Frank Lampard, Dennis Bergkamp, David Silva, Steven Gerrard, James Milner en David Beckham. En De Bruyne heeft van elk wat. © rv

Voorzetten van Beckham, vista van Gerrard, techniek van Scholes...: de hybride De Bruyne, mix van het beste wat er is

Premier LeagueBij de ene roept hij herinneringen op aan David Beckham. Een andere ziet gelijkenissen met Steven Gerrard, Ryan Giggs of Paul Scholes. De perceptie in Engeland over de hybride-voetballer Kevin De Bruyne: unieke middenvelder die er wordt afgewogen tegen de allergrootsten. Wordt-ie zelf de maatstaf? Zachtjes aan laat ‘KDB’ zijn legacy na over Het Kanaal.

5 reacties

 • eric de baene

  2 maanden geleden
  Beste Belgische speler ooit dat wel ! Een complete voetballer zonder allures En heel professioneel en een voorbeeld voor de jeugd 👍
 • hugo van der speeten

  2 maanden geleden
  Zal inderdaad nooit wereldtop worden , is een goeie speler met goede spelers rond hem ,City zou ook zonder KDB kampioen spelen en waarom hoekschoppen als assits aangezien worden is mij een raadsel.
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Top voetballer maar er mist iets in het verhaal De Bruyne. Te weinig grinta maken dat hij geen wereldtop zal worden.
 • danny janssens

  2 maanden geleden
  Beste Belgische speler ooit. Weinigen gezien die zo het spel kunnen lezen. Een goeie voetballer is er één met niet alleen techniek maar inzicht is eens zo belangrijk. Het algemeen belang en niet het eigen belang voorop stellen. Dit maakt KDB zo compleet.
 • freddy crombe

  2 maanden geleden
  Movie mens ook trots dat hij zich thuis voelt in limburg
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei