REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

"Voetbal is big business", zegt De Bruyne. Ontdek hier hoeveel de Rode Duivel verdient terwijl je dit artikel leest

Premier LeagueAfgelopen maandag zette Kevin De Bruyne bij Manchester City zijn handtekening onder een nieuw en fel verbeterd contract. Naar aanleiding van dat nieuws mocht de Belgische pers de Rode Duivel vandaag daarover aan de tand voelen. Onze landgenoot is natuurlijk blij, maar toonde zich ook razend ambitieus. "Ik wil alles winnen met City en wereldkampioen worden met de Rode Duivels", zegt hij in een gesprek met VTM Stadion.

* Ook Kristof Terreur, onze man in Engeland, sprak met Kevin De Bruyne. Die uitgebreide babbel lees je in HLN SPORT PLUS, onze zone exclusief voor abonnees!

48 reacties

 • Louis Roux

  5 jaar geleden
  Ik gun het Kevin van ganser harte, Maar vindt het wel jammer dat zoveel mensen ,op dit forum,andere mensen hun brood niet gunnen. Steeds dat schieten op de politiek vindt ik ongepast. Iedereen kan in de politiek gaan,waarom doen ze het niet,als er toch zoveel te graaien valt????
 • Ronald Mergits

  5 jaar geleden
  “Al je niet naar het WK gaat om het te winnen, zal je het ook niet winnen. " Dat was inderdaad zijn instelling tijdens de vorige campagnes.... door zijn zogenaamde heimwee.
 • Baldr VanHoek

  5 jaar geleden
  De enige drijfveer blijft enkelingen hun zin geven. Dat is het systeem waar we in leven. Kijk hoe de big bosses voorzitters in eigen eerste klasse maatschappelijke belangen privatiseren. Zij vinden dat ze goed bezig zijn. Politiek kan veel doen maar kijkt er naar waar ze bij staat.
 • Christiaan Goethals

  5 jaar geleden
  @Gilles, wat wil je nu zeggen?
 • Lorea Del Rio

  5 jaar geleden
  Misschien leren schrijven kan sommigen hier helpen meer te verdienen. Of zijn die lezers nooit naar school geweest? Triestig .....
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.