Kevin De Bruyne vanavond niet in actie op Goodison Park.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne vanavond niet in actie op Goodison Park. © EPA

Vijf extra positieve tests, trainingscentrum Manchester City dicht

Premier LeagueGeen Everton - Manchester City gisteren omwille van nieuwe Covid 19-gevallen binnen Manchester City. Bij de laatste coronatests zijn er vijf extra positieven genoteerd. Ook het trainingscentrum moet dicht.

2 reacties

 • Tine Dem

  2 maanden geleden
  Mekaar teveel bepoteld he. Wat bij ons ten strengste verbodenis, daar komen zij nog steeds mee weg. Hopelijk hebben de getroffenen nog máànden last van symptomen en moeheid waardoor hun niveau zakt. Voetbalniveau bedoel ik; het andere niveau is bij al die voetballers toch altijd al ver te zoeken.
 • Michel Oyen

  2 maanden geleden
  Stop die hele voetbal, ze kunnen hun handen niet van elkaar houden op het veld en wat gebeurd er in de kleedkamers. Coronaproof no way!
 1. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"