Vandaag verzoeningsgesprek tussen Tuchel en Lukaku: “Er is altijd een weg terug”

Premier LeagueVandaag staat er een gesprek gepland om alles uit te klaren. Romelu Lukaku en Thomas Tuchel zullen voor de derde keer het explosieve interview dat hij aan Sky Italia gaf bespreken. Zijn trainer weerde de recordaanwinst van Chelsea zondag uit zijn selectie voor de topper tegen Liverpool. Zit ‘Big Rom’ woensdag tegen Tottenham weer in de kern?

164 reacties

 • DIEGO DEDUYTSCHAEVER

  4 maanden geleden
  13000000 waard, hem niet laten spelen is …….. coach zal hem vlug terug opstellen. Coach plooit 🤣
 • Van helshoecht Lisette

  4 maanden geleden
  Dat hij eens vlug van zijn roze wolk komt door te denken dat hij de beste is ter wereld is kan gewoon niet mee in Engeland
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  René Cuyvers : heel juist verwoord ! Zeker weten gewoon de waarheid 👍
 • Polutnik Ronald

  4 maanden geleden
  Lukaku zal zo stilletjes in zijn carrière achteruit gaan , en zo is het met elke voetballer . Er is een tijd van komen en een tijd van gaan .
 • Marc Van Dorpe

  4 maanden geleden
  Respect Romolu, er zijn veel spelers die marionetten zijn en praten van waar de wind komt.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Usual suspects op titelkoers, maar ook traditieclubs in de penarie: hoe staat het er in het buitenland voor bij de jaarwisseling?
  Buitenlands voetbal

  Usual suspects op titelkoers, maar ook traditie­clubs in de penarie: hoe staat het er in het buitenland voor bij de jaarwisse­ling?

  Wie het exact een jaar geleden had opgeschreven, had de lachers op z’n hand gekregen: Union gaat het nieuwe jaar in met een bonus van zeven punten. Maar hoe staat het er in het buitenland voor? Wat rest de Barcelona’s dezer wereld nog in 2022? En kan iemand de machines van PSG en Bayern nog afstoppen na Nieuwjaar? Een overzicht van de vijf grootste competities.
 3. “Romelu is superbelangrijk”: coach Tuchel lovend over Lukaku die Chelsea met goal zege bezorgt tegen Aston Villa
  Premier League

  “Romelu is superbe­lang­rijk”: coach Tuchel lovend over Lukaku die Chelsea met goal zege bezorgt tegen Aston Villa

  Romelu Lukaku was op Boxing Day van goudwaarde voor Chelsea. Tegen Aston Villa hadden The Blues het in de eerste helft knap lastig. Halfweg en bij 1-1 viel de Rode Duivel in. Zijn impact was duidelijk. Met een overhoekse kopbal en afgedwongen strafschop was hij beslissend. “Ik probeer minder statisch te zijn en veel te bewegen”, vertelde hij achteraf aan Sky Sports. Ook coach Tuchel had lovende woorden.