EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Van de inquisitie rechtstreeks naar de basiself: onze man zag Romelu Lukaku in eerste match na explosief interview zoeken naar verlossing

Premier LeagueGeen kus op het clubembleem. Geen verlossing. Met de schijnwerper op hem vergat Romelu Lukaku te scoren, maar de winst tegen Tottenham en een respectabele receptie zullen voor gemoedsrust zorgen. Stamford Bridge spuugt zijn spits van 115 miljoen euro nog niet uit. Wanneer stelt de massa zich weer helemaal open voor ‘Big Rom’?

15 reacties

 • Nicolas Van Hoecke

  4 maanden geleden
  Een heel gedoe voor niks. Zoals gewoonlijk.
 • jozef van riel

  4 maanden geleden
  Tja Ronny, je mag hem verdedigen maar niet overdrijven hé. Bij Everton alleen al stond hij 133 wedstrijden aan de aftrap in competitie! Het zullen er dus wel meer zijn dan 91. Maar idd, scoren doet hij wel overal, steeds 10 of meer per seizoen!
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Kristof Breskens : heel juist gezegd ! De waarheid gewoon De nagel op de kop 👍
 • Ronny Popelier

  4 maanden geleden
  Romelu scoorde tot nog toe 121 goals in 91 wedstrijden in de PL. Dan zijn er nog die durven spreken van mislukt , wel welke Beld doet of deed beter aan deze leeftijd. En er zullen nog veel goals volgen. De haters hebben altijd kritiek ,maar weten totaal niet dat Romelu overal aan de top staat als spits. Niet slecht voor iemand dat niet kan voetballen volgens jullie. Waar zijn de Origi, Bats , Benteke zelfs Hazard enz. Romelu respect in Europa , in België afgebroken door handvol tooghangers.
 • alfons moons

  4 maanden geleden
  Spelers, supporters en trainer zijn hem spuugzat ! En ook in Italie moet hij geen spaghetti meer gaan eten ! Hoe zou dat komen ?
 1. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  16

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”