REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trossard bezorgt Brighton late winst bij Brentford, Arsenal en Sambi Lokonga eindelijk van 0 verlost

Premier LeagueLukaku scoorde meteen op z'n debuut op Stamford Bridge, maar op de vierde speeldag in de Premier League kwamen er zaterdagmiddag nog heel wat Belgen in actie. Trossard bezorgde Brighton in extremis de zege, Sambi Lokonga kon eindelijk eens winnen met Arsenal en Benteke zag z’n vervanger uitblinken. 

1 reactie

 • Kjell Van daele

  1 maand geleden
  En batshyuhai dan? Die maakt er ook 2 en over ronaldo dan nog gezwegen, zelfs messi heeft niet gescoord bij zijn debuut, en da was dam nog maar in franse competitie
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.