Een knuffel van Pep Guardiola voor Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Een knuffel van Pep Guardiola voor Kevin De Bruyne. © AP

Top in de toppers, toch wil Pep meer: waarom Guardiola Kevin De Bruyne blijft pushen

Premier LeagueIn de kleedkamer van Man City durft Pep Guardiola zich weleens te laten gaan als matchwinnaar Kevin De Bruyne wordt bezongen. Een topper in de toppers, maar nog niet naar de zin van de meest succesvolle trainer van zijn generatie. Waarom Guardiola in zijn perfectiedrang zijn intrinsiek beste speler blijft pushen.

18 reacties

 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Sommige reacties hieronder zijn totaal ongeloofwaardig. Je hebt als minilandje één van de beste spelers ter wereld van absolute wereldklasse en dan ga je nog kritiek geven. Dat kan er bij mij echt niet in. We moesten allemaal superfier zijn dat ons landje zo een megatalent heeft als voetballer.
 • Dirk Brouns

  4 maanden geleden
  Piet Janssen Laat Lewandowski maar uit de lijst. Hij past perfect in Bayern maar in Poolse ploeg stampt hij geen deuk in pakje boter. Bayern is een machine door goede juiste spelers bij elkaar te zetten maar individueel zijn ze echt niet vgl met Messi en Ronaldo. Vele voorgangers hebben dat bewezen eens ze Bayern verlieten
 • Dirk Van Brussel

  4 maanden geleden
  Kevin De Bruyne heeft de pech dat hij Belg is. Zoals het Vlaams spreekwoord zegt : men is geen sant in eigen land. Moest hij Duitser of Nederlander zijn zouden ze hem net zoals in England op handen dragen. Hier is het tegenovergestelde. Mekker dus niet als we maar telkens 4e zijn.
 • Patrick Vandeputte

  4 maanden geleden
  "De investering KdB staat niet in verhouding tot het rendement." Wat een lachwekkend commentaar.
 • Piet Janssen

  4 maanden geleden
  Beste Ivo, blijkbaar is Guardiola het met mij eens :) dus echte onzin is het niet wat ik zeg. Voor de echte Wereld Top moet je een killers instinkt hebben en dat heeft KdB niet. Dus laten we ook niet meer de vergelijking met Messi/Ronaldo/Lewandowski maken s.v.p.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  16

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”
 1. PORTRET. Hij zegt niet de kassier van Poetin te zijn: hoe Roman Abramovitsj zich uit het niets opwerkte tot miljardair
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  23

  PORTRET. Hij zegt niet de kassier van Poetin te zijn: hoe Roman Abram­ovitsj zich uit het niets opwerkte tot miljardair

  Zijn voetbalclub was zijn levensverzekering. Romans Rijk is nu uit. De Engelse overheid legde beslag op Chelsea FC, de voetbalclub die oligarch Roman Abramovitsj (55) na negentien jaar te koop had gezet . Een direct gevolg van de invasie van Rusland in Oekraïne. Het levensverhaal van weesjongen die verrees uit de assen van Sovjet-Unie. Van een schimmige miljardair die in het voetbal alles won. Is de man van teflon echt de kassier van Vladimir Poetin?