Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Thibaut Courtois pokert hard: verdubbeling van loon, of hij luistert straks naar Real, PSG of Juventus

Premier LeagueThibaut Courtois (25) leunt relaxed achterover. Chelsea staat voor het blok. Of zijn club verdubbelt zijn salaris tot 230.000 euro per week of ze verkoopt hem komende zomer. De Duivel schuift de onderhandelingen over een in 2019 aflopend contract voor zich uit. Real, PSG en Juventus speuren naar een nieuwe keeper.

128 reacties

 • William Lumen

  3 maanden geleden
  Hij moet zeker niet klagen zeker! Vooral als je voetbal vergelijkt met wielrennen dat 100 keer zwaarder is en wielrenners verdienen veel minder!
 • Het orakel

  4 jaar geleden
  Stop eens allemaal met klagen. Er zijn op 7,5 miljard mensen geen 20 mensen die zo goed keepen als hem. Als er op 7,5 miljard mensen 20 topmanagers zijn, dan mag je eens gaan kijken hoeveel zij verdienen. En je mag nog zo hard klagen als je wil het zal niet veranderen, ze gaan alleen maar meer en meer verdienen. Moest jullie allemaal in zijn schoenen staan en de kans hebben om deze eisen te stellen, zouden jullie het dan niet doen?
 • Christiaan Goethals

  4 jaar geleden
  Het zal in mekaar storten, Ronald, zelfs rapper dan het Romeinse rijk.
 • Yvan Vandrepol

  4 jaar geleden
  111000,00€ p/week x 52 weken? Hoeveel moet de gewone man uit zijn zak schudden om zich aan dergelijke grootverdieners te vergapen? Is het jullie dat waard?
 • roger cam

  4 jaar geleden
  Worden de belastingen hierop dan ook verdubbeld naar 0,0%
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Het leven zoals het is... profvoetballer in de Premier League: ploegmaat Tielemans geeft volgers inkijk in zijn luxeleven
  Play
  Premier League

  Het leven zoals het is... profvoet­bal­ler in de Premier League: ploegmaat Tielemans geeft volgers inkijk in zijn luxeleven

  Het leven zoals het is... profvoetballer in de Premier League. James Maddison (25) van Leicester City nam zijn volgers op Instagram mee in zijn dagelijkse routine. Dat ging van de moeilijke keuze uit z’n luxewagens om naar de club te rijden over een verplichte coronatest bij aankomst tot krachttrainingen en een potje biljart met ploegmaats. Tussendoor was er bovendien een cameo voor Rode Duivel Youri Tielemans.