.
Volledig scherm
. © Twitter

Terwijl transfer Lukaku naar Chelsea nu echt wel in laatste rechte lijn zit, krijgt hij veeg uit de pan van Inter-ultra’s: “Je knielt voor geld”

PREMIER LEAGUEDidier Drogba koos zondagmiddag de vlucht vooruit. De Chelsea-legende kondigde de terugkeer van Romelu Lukaku (28) naar Londen aan. Het papierwerk houdt de afhandeling van een transfer van 115 miljoen euro op. Ondertussen legde ‘Big Rom’ een deel van zijn medische tests af in een kliniek in Milaan. In Londen is hij nog niet om de transfer te finaliseren: hij maakte een tussenstop in Nice en vliegt van daaruit door. Vandaag hoopt Chelsea zijn duurste aanwinst ooit eindelijk voor te stellen. 

84 reacties

 • Luc Van Campenhout

  4 maanden geleden
  Hij weegt wel enorm op een verdediging bij dreiging van directe lijn naar het doel, maar heeft toch niet de microchirurgische techniek van een KDB. Als Chelsea hem koopt als stormram in het strafschot gebied die constant 2 verdedigers aan zich bindt, is een grote periode top-voetbal zijn deel. Toch wel een risico want in italiê koning en hier zal het weer match per match bekeken en bekritiseerd worden.
 • Stroobants Alexander

  4 maanden geleden
  Kiest voor het geld, iedereen zou dat doen, daar draait het nu een maal om. En de mensen zouden beter trots zou op onze spits. Afgunst haalt hier hoge toppen.
 • Michael De waele

  4 maanden geleden
  Proficiat big Rom veel sucses daar en laat zien wie de beste is. Belgium Supporters
 • Ronald Geeraers

  4 maanden geleden
  Volgens mij heeft Antwerp momenteel een veelbetere spits, staat niet stil, zwaait niet met zijn armen, heeft meer balgevoel en scoort vlotter. Deze zal een dure vogel worden!
 • Jeffrey Van de Walle

  4 maanden geleden
  Iedereen werkt of sport voor geld ... blijkbaar zijn er veel die zoveel liefde voor hun werk hebben dat ze er 45 jaar blijven werken ? Laat me niet lachen .. wie zegt nu neen als je 60k per week extra krijgt voor het zelfste werk ..Beter loon = beter leven . Het onze BESTE spits aller tijden van harte gegund en hopelijk kunnen wij er nog jaren van genieten . ( de volgende generatie komt nog niet tot zijn enkels )