Volledig scherm
© PHOTO_NEWS

Swingend City en scorende Kompany sturen Chelsea met kater naar Londen (3-0)

UpdateEen zelden geziene explosie van vreugde was het toen de kopbal van uitblinker Vincent Kompany na 78 minuten tegen de touwen plofte. De kapitein vierde als een uitgelaten kind. Een schitterend beeld in een al even schitterende topper Manchester City-Chelsea. De Citizens waren heer en meester en lieten enkel in het vierde en vijfde kwartier even het gaspedaal los. 3-0, na goals van Agüero, Kompany en Fernandinho. Voor José Mourinho en een bedrijvige Eden Hazard een serieuze oorveeg. Thibaut Courtois was er door schorsing niet bij. Zijn vervanger Asmir Begovic keepte uitstekend. Jason Denayer, de vierde Belg, haalde deze keer de selectie niet.

 1. Bijrol voor De Bruyne in mogelijk laatste match bij Wolfsburg

  Bijrol voor De Bruyne in mogelijk laatste match bij Wolfsburg

  In wat mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Wolfsburg is geweest, heeft Kevin De Bruyne eens niet gedomineerd. De Rode Duivel liet tegen Eintracht Frankfurt een eerder gepikeerde indruk na, maar lag met een pre-assist wel aan de basis van de 1-0. Nadat Bas Dost de score had verdubbeld voor de thuisploeg, moest Koen Casteels zich gewonnen geven op de inzet van Reinartz. Beide ploegen versierden nog enkele kansjes, maar gescoord werd er niet meer. De Bruyne werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald en neemt zo mogelijk afscheid van 'die Wölfe' met een 2-1 overwinning.
 2. Januzaj schenkt flauw United volle buit bij Aston Villa

  Januzaj schenkt flauw United volle buit bij Aston Villa

  Adnan Januzaj heeft voor de eerste keer sinds april 2014 opnieuw de weg naar doel gevonden. Coach Van Gaal gaf de Rode Duivel een basisplaats en die bedankte met een doelpunt. Meteen goed voor de winning goal in de 0-1 zege van een bijzonder zwak Manchester United op het veld van Aston Villa. Door de overwinning prijkt United met 6 op 6 helemaal bovenaan de stand, maar overtuigen kon het tot nog toe nooit. Dat moet Club Brugge ongetwijfeld moed geven met het oog op de Champions League ontmoeting dinsdag.
 1. De 25 goals van topschutter Paul Onuachu
  Play

  De 25 goals van topschut­ter Paul Onuachu

 2. Clement over wel heel vroege wissel van doelpuntenmaker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”
  Play
  Club Brugge
  14

  Clement over wel heel vroege wissel van doelpunten­ma­ker Badji: “Problemen als één schakel totaal andere dingen doet”

  7 maart