EPA
Volledig scherm
© EPA

Spotify-oprichter bereidt bod op Arsenal voor, mét steun van clublegendes Bergkamp, Vieira en Henry

Premier LeagueDe druk op de gecontesteerde Arsenal-eigenaar Stan Kroenke neemt toe. Daniel Ek, oprichter van Spotify, wil de Engelse topclub kopen en krijgt de steun van drie clublegenden: Dennis Bergkamp, Patrick Vieira en Thierry Henry. Miljardair Ek bereidt een bod voor.

0 reacties

 1. Toekomst Chelsea oogt onzeker, geeft TD Petr Cech toe, maar coach Tuchel kan nog lachen: “Desnoods rijd ik met de minibus”
  Premier League
  6

  Toekomst Chelsea oogt onzeker, geeft TD Petr Cech toe, maar coach Tuchel kan nog lachen: “Desnoods rijd ik met de minibus”

  Door de sanctiemaatregelen van de Britse overheid tegen de Russische Chelsea-eigenaar Roman Abramovitsj is het momenteel niet zeker dat de club het seizoen kan uitdoen, zo bekende technisch directeur Petr Cech vandaag voor de aftrap van het competitieduel tegen Newcastle United (1-0). “We leven van dag tot dag, want we hebben ons lot niet in eigen handen”, gaf de voormalige doelman toe in een interview bij Sky Sports. De overheid garandeert dat het Chelsea niet failliet zal laten gaan. Er wordt achter de schermen aan een oplossing gewerkt.
 2. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”