Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Simon Mignolet spreekt over de zure promotie: moet hij tegen zijn zin bij Liverpool blijven?

Een zure promotie. Simon Mignolet (30) is na het vertrek van Loris Karius opnieuw tweede keeper bij Liverpool, maar dat verandert niks voor de Limburger: “Ik wil spelen.” Een duidelijke boodschap. Hij wil nog altijd weg.

23 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  als klopp dit jaar de hoofdvogel niet afschiet kan hij vertrekken menig LFC fan moet die duitser niet,ik spreek weekelijks met reds familie ,en voor de rest ga ik volledig akkoord met de heer Steven Peeters,belgische kranten of beter sommige reporters nemen alles zo maar klakkeloos over,kwestie van jobke zeker ,geeft hen maar eens ongelijk toch blij dat city en mu op hun bek gingen en LFC weeral won
 • Patrick Vriends

  3 jaar geleden
  dat verdiend geld als slijk en toch maar klagen kleine kindjes .
 • Kristof Breskens

  3 jaar geleden
  Sorry Philippe Dierickx, Benteke en Origi hebben vooral zichzelf uit de ploeg gespeeld. Zij kunnen het niveau van een topploeg in de Premier League niet aan. Mignolet is een ander verhaal maar toch ook hier moet je je horizon eens verruimen en eens spreken met supporters van Liverpool. Ze zijn het bijna allemaal eens met Klopp dat hij niet voldoet. De Vlaamse pers is niet de best geplaatste om te volgen als het over landgenoten gaat, er wordt al eens schromelijk overdreven (kijk naar Hazard).
 • PETER VAN OYCKE

  3 jaar geleden
  Philippe... wat Mignolet betreft ben ik volledig akkoord met jou. Hier wordt achter de schermen al maanden een vuil spel gespeeld. Origi en Benteke echter... hebben het enkel en alleen aan zichzelf te danken. Benteke door het verkwanselen van tientallen doelkansen en Origi door zijn egoïstische speelwijze die absoluut niet past in de LFC filosofie.
 • ralph ernst

  3 jaar geleden
  Indien je het financieël aankunt, blijf gewoon afwezig op de trainingen dan zal die zure pruim Klopp wel een beslissing moeten nemen !