Sambi Lokonga tijdens z'n eerste training als Arsenal-speler.
Volledig scherm
Sambi Lokonga tijdens z'n eerste training als Arsenal-speler. © Arsenal

Sambi traint eerste keer mee en spreekt Arsenal-fans toe: “Wat jullie mogen verwachten? Oordeel daar zelf maar over”

Premier LeagueNa lang wachten is de kogel door de kerk: Albert Sambi Lokonga verhuist naar Noord-Londen. Op de website van Arsenal geeft Sambi zijn eerste interview. De Luikenaar geeft toe dat hij geen seconde twijfelde toen Arsenal kwam aankloppen. “Ik kan niet wachten om in het Emirates Stadium te spelen.”

1 reactie

 • Kurt Boeckaert

  2 maanden geleden
  good luck Sambi ! Jij zal dat bij Arsenal zeker goed doen ! Al had ik je liever nog een jaartje bij paarswit zien spelen !
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”