Ronaldo wijst na de 2-1 met de vinger richting hemel.
Volledig scherm
Ronaldo wijst na de 2-1 met de vinger richting hemel. © REUTERS
Arsenal ARS
3
EINDE
1
Manchester United MUN
 • 3' Goal Nuno Tavares
 • 32' Goal Bukayo Saka
 • 70' Goal Granit Xhaka
 • Cristiano Ronaldo Goal 34'

Ronaldo krijgt ook steun Arsenalfans, waarna hij 100ste Premier League-goal scoort en vinger naar hemel richt

Premier LeagueHet medeleven is groot. Net als dinsdagavond op Anfield gingen ook vanmiddag alle handen op elkaar tijdens minuut 7 in het Emirates Stadium om Cristiano Ronaldo een hart onder de riem te steken na het verlies van zijn pasgeboren zoontje. Met dat verschil dat de Portugees ditmaal wel op het veld stond. Maar het werd wéér niet Uniteds dag. 1-0 na amper drie minuten, gemiste penalty van Fernandes op 2-2 en met 3-1 de boot in. Man Utd mag zich stilaan opmaken voor de Europa League volgend seizoen. Ondanks de 100ste Premier League-goal van Ronaldo. Een vinger wees richting de hemel.

3 reacties

 • rudi berghmans

  2 maanden geleden
  geen respect voor die man , waarom dan nu ineens wel
 • Bart Denolet

  2 maanden geleden
  Prachtig dat dit kan in een vol stadion waarbij alle mensen hetzelfde respect tonen!
 • Dorien Thys

  2 maanden geleden
  Heel mooi!
 1. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  17

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”