Romelu Lukaku excuseert zich bij Chelsea-fans: “Ik begrijp jullie woede volledig, aan mij om het vertrouwen te herstellen”

Romelu Lukaku“Ik had veel helderder moeten zijn in mijn boodschap.” Na de productieve verzoeningspoging met coach Thomas Tuchel excuseerde Romelu Lukaku, die wel een boete mag verwachten, zich gisteravond ook bij de Chelsea-fans (zie video bovenaan) voor het veelbesproken interview. “Ik begrijp de woede van de fans volledig, het is aan mij om het vertrouwen te herstellen.” 

61 reacties

 • Marjan Frankie

  1 maand geleden
  je kan niets herstellen wat je niet kan herstellen wil je dit herstellen moet je beter gaan spelen en helaas pindakaas dat kan je niet
 • Dirk Van den Lemmer

  4 maanden geleden
  De band met de supporters herstellen moet je op het plein doen. De vraag is alleen of hij dat kan.
 • Gerry Cle

  4 maanden geleden
  Pracht mens, pracht voetballer. Een van de meest invloedrijke voetballers ter wereld.
 • Dirk Zwartenbriek

  4 maanden geleden
  Of hij dat meent 😀 hij hoopt niet meer op de bank te zitten
 • Germain De Block

  4 maanden geleden
  De eerlijkheid druipt ervan bij zijn verklaring.als egotripper door het stof,toch zal het niet opbrengen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. INTEGRAAL. “Ik zweer de waarheid te vertellen, met de hand op mijn hart”: dit is het interview dat Lukaku in de problemen bracht
  PREMIUM
  Voetbal

  INTEGRAAL. “Ik zweer de waarheid te vertellen, met de hand op mijn hart”: dit is het interview dat Lukaku in de problemen bracht

  “Hi Italy, I am back.” Romelu Lukaku zwaait de deur van zijn appartement in Londen open voor Matteo Barzaghi van Sky Italia. Dit is een getrouwe weergave van het interview dat ‘Big Rom’ in grote problemen bracht. De context en niets anders dan de context. Zijn trainer, Thomas Tuchel, bekeek het maandag ook integraal voor hij een beslissing nam over een sanctie. Wat denkt u?
 2. Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Season-award, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet
  Premier League

  Kevin De Bruyne maakt weer kans op Player of the Sea­son-a­ward, Ronaldo en Mané doen dat zowaar niet

  Kevin De Bruyne is één van acht genomineerden voor de Premier League Player of the Season award. De middenvelder van Manchester City kan de trofee een tweede keer winnen. Twee jaar geleden kwam hij in de poll bij de fans, een expertenpanel en de twintig clubkapiteins, als winnaar uit de bus. Vincent Kompany (2012) en Eden Hazard (2015) zijn de andere Belgen op de erelijst.