Fred scoorde de enige goal in de wedstrijd tussen Manchester United en Crystal Palace.
Volledig scherm
Fred scoorde de enige goal in de wedstrijd tussen Manchester United en Crystal Palace. © AFP
Manchester United MUN
1
EINDE
0
Crystal Palace CRY
 • 77' Goal Fred

Rangnick begint met zuinige zege tegen Crystal Palace, Lucas Moura scoort geweldige goal voor Tottenham

Premier LeagueDe heerschappij van Ralf Rangnick bij Manchester United is begonnen met een zege. De ploeg van Cristiano Ronaldo won tegen het Crystal Palace van Christian Benteke met het kleinste verschil: 1-0 na een goal van Fred. Ook Antonio Conte kent bij de Spurs een puike start met een 10 op 12 in de Premier League. Tegen Norwich (3-0) zag hij hoe Lucas een wondermooi doelpunt maakte.

1 reactie

 • Danny Vernimmen

  6 maanden geleden
  Computer trainer niets met aan te vangen.
 1. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  17

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”
 2. Een afscheid door de grote poort: Anfield zwaait Divock Origi uit op hartverwarmende manier
  Play
  Buitenlands voetbal
  19

  Een afscheid door de grote poort: Anfield zwaait Divock Origi uit op hartverwar­men­de manier

  Jürgen Klopp bevestigde vrijdag al dat Divock Origi Liverpool zal verlaten. “Ik verwacht een speciaal afscheid. Waar hij ook gaat, hij zal succesvol zijn”, klonk het. Dat speciaal afscheid kreeg Origi ook. Na de laatste wedstrijd tegen Wolverhampton maakten de spelers een erehaag voor onze landgenoot. Ook de fans zongen hem toe, Klopp gaf hem een dikke knuffel. Origi genoot.