Rood voor Benteke
Volledig scherm
Rood voor Benteke © rv

Primeur voor Christian Benteke: hij krijgt rood na laatste fluitsignaal - Tielemans en Praet onderuit

Premier LeagueEinde seizoen voor Christian Benteke. Na het laatste fluitsignaal kreeg de spits van Crystal Palace rood onder de neus geduwd voor duw- en trekwerk met thuisspeler Ezri Konsa. De resterende drie matchen ziet hij door een schorsing aan de neus voorbijgaan. Zo werd het helemaal een trieste namiddag voor Palace, dat met 2-0 verloor van Villa en Wilfried Zaha, die andere aanvaller, online racistisch bejegend zag.

  1. Hoe rijke Engelse clubs miljoenen willen neertellen om macht van noodlijdende ‘kleintjes’ over te kopen: “Dit lijkt op een machtsgreep”
    PREMIUM
    Premier League

    Hoe rijke Engelse clubs miljoenen willen neertellen om macht van noodlijden­de ‘kleintjes’ over te kopen: “Dit lijkt op een machts­greep”

    Terwijl de Premier League ook zonder publiek blijft draaien op massa’s tv-geld, dreigen een pak kleine Engelse profclubs failliet te gaan. De topclubs – de Amerikaanse eigenaars van Liverpool en Man United op kop – willen 275 miljoen euro geven. In ruil voor een competitiehervorming van 20 naar 18 ploegen. En vooral: voor quasi alle macht.