Kevin De Bruyne keerde coronapositief terug van de interlandbreak met de Rode Duivels.
Volledig scherm
Kevin De Bruyne keerde coronapositief terug van de interlandbreak met de Rode Duivels. © BELGA

Positieve Covid-test duwt Kevin De Bruyne weer naar af, moeten er nog Rode Duivels in quarantaine?

VoetbalEen start-stopseizoen. Een positieve Covid-test duwt Kevin De Bruyne (30) weer naar af. Mogelijk is hij niet de enige Rode Duivel die een besmetting opliep. Moeten er straks nog in quarantaine?

4 reacties

 • Walter De Cleen

  2 maanden geleden
  Ach, de laatste maanden was het al duidelijk dat de immuniteit van de dertiger al was afgeslankt.
 • Philippe Vanbelleghem

  2 maanden geleden
  dat belooft , dus volgens wat ik versta gaat de hele ploeg en staf nu quarantaine ? Of telt dit niet voor voetballers ?
 • John Lux

  2 maanden geleden
  Lux John: Voetbal is toch veilig volgens Weyts. Als men maar kan lobbyen dan is alles veilig.
 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  Velen hebben een dusdanig stresserende job dat ze blij zijn als ze even op ziekenkas kunnen gaan. Ook al valt men terug op een lager loon. Deze man verdient altijd schandalig evenveel en is zo gemaakt dat hij perfect met stress kan omgaan, het geeft hem zelfs nog een extra impuls. Bijzondere mensen mogen iets meer hebben als ons, natuurlijk, maar laat het verschil ons niet belachelijk maken. Gelukkig kent corona niet de waarde van het geld.
 1. De realiteit in Engeland: trainer van Brentford krijgt tijdens persconferentie te horen dat nóg deel van zijn spelers besmet is en wil speeldag opgeschort zien
  Play
  Premier League
  7

  De realiteit in Engeland: trainer van Brentford krijgt tijdens persconfe­ren­tie te horen dat nóg deel van zijn spelers besmet is

  Thomas Frank, de coach van Brentford, wil dat komend weekend alle wedstrijden in de Premier League worden opgeschort. Hetzelfde adviseert hij over de midweekwedstrijden volgende week in de Carabao Cup. Verschillende teams in de Premier League, waaronder Chelsea en Liverpool, kampen met corona-uitbraken van de nieuwe omikronvariant.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. ‘Coach’ Kevin De Bruyne bezorgt U14 van Manchester City dag van hun leven
  Voetbal
  2

  ‘Coach’ Kevin De Bruyne bezorgt U14 van Manchester City dag van hun leven

  “Winning teams” postte hij op Twitter. De spelers van de U14 van Manchester City beleefden de dinsdag van hun leven. Zij kregen op training immers gezelschap van de beste speler van hun club, Kevin De Bruyne. En niet zomaar. Voor de trainerscursus die de Rode Duivel volgt bij de Belgische voetbalbond moet hij bepaalde opdrachten uitvoeren. Ook trainingen bij de jeugd maken daar deel van uit. De Bruyne neemt de cursus serieus, ook al is hij er nog niet uit of hij later daadwerkelijk coach wil worden. “We hebben nog tijd om eerst andere dingen te doen”, zei hij vorig jaar. “Het is gek. Het duurt soms uren om één training voor te bereiden.”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.