EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

PORTRET. Ralf Rangnick, de invloedrijkste Duitse voetbalgoeroe die ooit bijna bij de Duivels zat en nu als interimaris Man United uit het slop moet halen

Premier LeagueBij de KBVB lag zijn naam in 2016 in de balans met die van Roberto Martínez. Vandaag zitten vijf van zijn apostelen op de bank in de Champions League. Toptrainers Thomas Tuchel (Chelsea), Julian Nagelsmann (Bayern), Marco Rose (Dortmund) en co delen een inspirator. Een kijkdag op de school van Ralf Rangnick, de Duitse hogepriester die Red Bull Leipzig op de kaart zette en nu als interim bij Man United aan de slag gaat. Met fragmenten uit een voetbalevangelie dat ook in Oostende wordt uitgedragen.

2 reacties

  • Bart Dekort

    1 week geleden
    Vermits huidige trainers en spelers hondstrouw zijn toch er een betere job zich aanbiedt, en ze dan snel vertrekken om hun volgende langetermijnproject te starten, kan ik mij voorstellen dat er nog wel meer trainers bijna bondscoach waren geweest. Het land vertegenwoordigen terwijl je van een ander land komt, het is niet logisch maar wel normaal geworden. Is dat wel normaal?
  • dirk claeys

    2 maanden geleden
    Tuchel, Nagelsman , en Rose zijn de nieuwe generatie , die leggen hun kop ervoor , niet presteren is gewoon eruit ? de nieuwe aanpak . Salsburg en Leipzig de red bull wereld samen ?