Kevin De Bruyne deed de onderhandelingen rond zijn nieuwe contract bij Manchester City zelf.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne deed de onderhandelingen rond zijn nieuwe contract bij Manchester City zelf. © AP

“Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhandelingen rond monstercontract Kevin De Bruyne

Premier LeagueWat je zelf doet, doe je beter. Zo weet ook Kevin De Bruyne, zelf onderhandelaar van het duurste contract uit de geschiedenis van Manchester City. Vader Herwig, zijn eerste hulplijn, gidst ons exclusief door het onderhandelingsproces waarbij de speler zelfs opdracht gaf tot data-analyses: “Kevin is trots. Mag ook. Hij wist heel goed wat hij wou en je ziet dat zijn interesses zijn verbreed.” Een reconstructie van wat er zich achter de schermen afspeelde.

28 reacties

 • Sven Stolk

  1 maand geleden
  Kevin knap en ja een moment je dit samen met je Pa hebt kunnen doen in je leven. Als later ooit je Pa er niet is van je hier nog aan terugdenken. Zoon en vader doen en deden het samen. Kan niemand iets op zeggen als knap. Los van het geld Maar het samen doen met famillie is appart in deze harde sportwereld. Echt ooit ga je hier later bij blijven stilstaan nogmaals miet over € maar je deed het met je Pa en famillie.. knap Kevin en famillie. En ja het is jullie gegund. Van fan van jou is al.
 • Alina Van den Eynde

  1 maand geleden
  Teveel geld.
 • danny roosens

  1 maand geleden
  Dat allemaal met belastinggeld .
 • Ronny Gyles

  1 maand geleden
  @pol van de velde, er is nog een verschil tussen zeer goed Uw kost verdienen wegens uitzonderlijk talent en hard werken hiervoor en die van de pot gerukte bedragen waarmee gegoocheld wordt. Een maandloon dat groter is dan wat een doorsnee arbeider, die ook hard werkt voor het geluk van zijn gezin, ooit ook maar in zijn ganse leven zal kunnen verdienen is dik overdreven. En ik weet wel, er zijn zo meerdere jobs buiten het voetbal waarvan herverdeling van loon véél eerlijker zou zijn!
 • Norbert Deploige

  1 maand geleden
  Kevin, vergeet uw opvang gezin in Genk niet een paar duiten te geven van je contract. Zij hebben je helpen groot worden .
 1. “De Bruyne zal niet meer voor Real of Barça spelen, maar dat is niet erg”: Marc Degryse blij met contractverlenging
  Play
  Premier League

  “De Bruyne zal niet meer voor Real of Barça spelen, maar dat is niet erg”: Marc Degryse blij met contract­ver­len­ging

  “De contractverlenging van Kevin De Bruyne is een goede en logische keuze”, aldus onze analist Marc Degryse, die vindt dat De Bruyne momenteel nergens beter kan zitten. “Kevin zit bij de ploeg die dit seizoen de Premier League zal winnen en de komende jaren meedoet voor de eindzege in de Champions League. Hij is de koning in Manchester, werkt er graag samen met Guardiola en voelt zich er ook familiaal gelukkig. Als je ergens gewaardeerd wordt en je kan er sportieve successen boeken, teken je beter bij.”
 1. De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigende middenvelder"
  Play

  De Bilde: "Witsel blijft onze beste verdedigen­de middenvel­der"

 2. Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan
  Play
  Giro

  Bekijk hier nog eens hoe Merlier uit z'n klikpedaal schiet en Nizzolo zich laat ringeloren door katachtige Ewan

  12 mei