Ziyech en Lukaku.
Volledig scherm
Ziyech en Lukaku. © Play Sports
Brighton & Hove Albion BHA
1
EINDE
1
Chelsea CHE
 • 60' Goal Adam Webster
 • Hakim Ziyech Goal 28'

Ook na Brighton leeft discussie rond onzichtbare Lukaku verder: onbeduidende woordenwisseling gaat over de tongen

Premier LeagueChelsea-coach Thomas Tuchel is de aanhoudende vragen over Romelu Lukaku een beetje beu. Niet in het minst of hij de Rode Duivel op zijn beste kwaliteiten uitspeelt. Een discussie leeft verder, ook post-Brighton. Match waarin een ander meningsverschil even centraal stond.

47 reacties

 • Pieter De Weerdt

  4 maanden geleden
  Trouwens Romelu, de tegenstander met 2 handen wegduwen is wel degelijk een foul. De ref heeft toen niet gefloten maar eigenlijk was het daar al geel voor u
 • Pieter De Weerdt

  4 maanden geleden
  Mentaal was hij beter bij Inter. Het goeie weer daar, en daar was hij ook de belangrijkste speler. Maar hij wou per se weg om proberen en 2de UCL op rij te winnen met Chelsea wat bijna nooit gebeurt trouwens. Had nooit mogen weggaan bij Inter, maar dus voor een paar frank meer vertrokken naar Chelsea waar het hem niet ligt. De ploeg is ook niet meer zo top als vorig seizoen. In de Premier League moet je vaak ook heel technisch zijn zelfs als een 9, en dat is bij Lukaku zeker niet het geval.
 • Hugo Wouters

  4 maanden geleden
  Lukaku is alleen rendabel als hij spelers zoals De Bruyne, Vanaken, Mertens en zeker iemand als Ito naast hem in de ploeg heeft staan. Dat zijn spelers die voor hem kansen creëren, perfecte voorzetten, dieptepassen geven. Bij de voorzetten of in voetbaltermen, centers zoals Ito dat doet kan hij zijn hoofd gebruiken en scoren met kopbal. Bij dieptepassen, heeft hij zijn snelheid en sterk lichaam. Maar in combinatievoetbal en korte spelfases komt hij technisch tekort.
 • Piet Janssen

  4 maanden geleden
  Ook voor RL geldt dat de door de club gedane investering niet overeenkomt met het geleverde rendement van de speler.
 • pieterjan labath

  4 maanden geleden
  Bij Chelsea mislukt( 2 keer!) en bij Manchester United ook….oeps
 1. PORTRET. Hij zegt niet de kassier van Poetin te zijn: hoe Roman Abramovitsj zich uit het niets opwerkte tot miljardair
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  23

  PORTRET. Hij zegt niet de kassier van Poetin te zijn: hoe Roman Abram­ovitsj zich uit het niets opwerkte tot miljardair

  Zijn voetbalclub was zijn levensverzekering. Romans Rijk is nu uit. De Engelse overheid legde beslag op Chelsea FC, de voetbalclub die oligarch Roman Abramovitsj (55) na negentien jaar te koop had gezet . Een direct gevolg van de invasie van Rusland in Oekraïne. Het levensverhaal van weesjongen die verrees uit de assen van Sovjet-Unie. Van een schimmige miljardair die in het voetbal alles won. Is de man van teflon echt de kassier van Vladimir Poetin?
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man City-Liverpool de nieuwe Clásico?
  Premier League
  2

  Guardiola en Klopp strijden de komende weken voor haast dezelfde prijzen. Is Man Ci­ty-Liverpool de nieuwe Clásico?

  “A pain in the ass, all of the time.” De manier waarop Pep Guardiola zijn voornaamste rivaal omschrijft, laat weinig tot de verbeelding over. Engeland verlekkert zich op een epische tweestrijd tussen Man City en Liverpool op alle fronten. Een analyse van de groeiende rivaliteit tussen twee clubs, met een fles in de hoofdrol. Wiens succes wordt straks als mislukking gecast?