Ziyech en Lukaku.
Volledig scherm
Ziyech en Lukaku. © Play Sports
Brighton & Hove Albion BHA
1
EINDE
1
Chelsea CHE
 • 60' Goal Adam Webster
 • Hakim Ziyech Goal 28'

Ook na Brighton leeft discussie rond onzichtbare Lukaku verder: onbeduidende woordenwisseling gaat over de tongen

Premier LeagueChelsea-coach Thomas Tuchel is de aanhoudende vragen over Romelu Lukaku een beetje beu. Niet in het minst of hij de Rode Duivel op zijn beste kwaliteiten uitspeelt. Een discussie leeft verder, ook post-Brighton. Match waarin een ander meningsverschil even centraal stond.

47 reacties

 • Pieter De Weerdt

  4 maanden geleden
  Trouwens Romelu, de tegenstander met 2 handen wegduwen is wel degelijk een foul. De ref heeft toen niet gefloten maar eigenlijk was het daar al geel voor u
 • Pieter De Weerdt

  4 maanden geleden
  Mentaal was hij beter bij Inter. Het goeie weer daar, en daar was hij ook de belangrijkste speler. Maar hij wou per se weg om proberen en 2de UCL op rij te winnen met Chelsea wat bijna nooit gebeurt trouwens. Had nooit mogen weggaan bij Inter, maar dus voor een paar frank meer vertrokken naar Chelsea waar het hem niet ligt. De ploeg is ook niet meer zo top als vorig seizoen. In de Premier League moet je vaak ook heel technisch zijn zelfs als een 9, en dat is bij Lukaku zeker niet het geval.
 • Hugo Wouters

  4 maanden geleden
  Lukaku is alleen rendabel als hij spelers zoals De Bruyne, Vanaken, Mertens en zeker iemand als Ito naast hem in de ploeg heeft staan. Dat zijn spelers die voor hem kansen creëren, perfecte voorzetten, dieptepassen geven. Bij de voorzetten of in voetbaltermen, centers zoals Ito dat doet kan hij zijn hoofd gebruiken en scoren met kopbal. Bij dieptepassen, heeft hij zijn snelheid en sterk lichaam. Maar in combinatievoetbal en korte spelfases komt hij technisch tekort.
 • Piet Janssen

  4 maanden geleden
  Ook voor RL geldt dat de door de club gedane investering niet overeenkomt met het geleverde rendement van de speler.
 • pieterjan labath

  4 maanden geleden
  Bij Chelsea mislukt( 2 keer!) en bij Manchester United ook….oeps
 1. Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinliefhebber”
  Premier League
  16

  Engelse media kijken de ogen uit en diepen verhaal over De Bruynes vroegere buurman op: “De Wolves vervloeken die tuinlief­heb­ber”

  Drie keer met links - zijn zogezegd mindere voet. Hattrick in 18 minuten. En er waren slechts 24 minuten gespeeld op Molineux, de derde snelste drieklapper ooit sinds een Premier League-match is gestart. De Wolven opgegeten door De Bruyne. In de Engelse media doen ze er nog wat superlatieven bij in het al veel pagina’s tellende lofboek van de Rode Duivel. “De Bruyne in je ploeg hebben, is alsof je met drie voetballers meer speelt.”
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 3. PORTRET. Hij zegt niet de kassier van Poetin te zijn: hoe Roman Abramovitsj zich uit het niets opwerkte tot miljardair
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  23

  PORTRET. Hij zegt niet de kassier van Poetin te zijn: hoe Roman Abram­ovitsj zich uit het niets opwerkte tot miljardair

  Zijn voetbalclub was zijn levensverzekering. Romans Rijk is nu uit. De Engelse overheid legde beslag op Chelsea FC, de voetbalclub die oligarch Roman Abramovitsj (55) na negentien jaar te koop had gezet . Een direct gevolg van de invasie van Rusland in Oekraïne. Het levensverhaal van weesjongen die verrees uit de assen van Sovjet-Unie. Van een schimmige miljardair die in het voetbal alles won. Is de man van teflon echt de kassier van Vladimir Poetin?
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Lukaku pas erg late Chelsea-invaller in zege bij Norwich op dag dat club op haar grondvesten davert
  Premier League

  Lukaku pas erg late Chel­sea-invaller in zege bij Norwich op dag dat club op haar grondves­ten davert

  Het is een situatie waarin hij zelden heeft gezeten. Romelu Lukaku (28) bleef zaterdag op Burnley 90 minuten op de bank en daar kwam vanavond tegen Norwich amper verandering in. Invaller in minuut 86, bij een 1-2-stand. Kai Havertz zorgde met een heerlijke goal nog voor zekerheid, in een match die in de schaduw stond van de eerdere ontwikkelingen rond Chelsea waarbij de club in beslag werd genomen door de Engelse overheid.