Ziyech en Lukaku.
Volledig scherm
Ziyech en Lukaku. © Play Sports
Brighton & Hove Albion BHA
1
EINDE
1
Chelsea CHE
 • 60' Goal Adam Webster
 • Hakim Ziyech Goal 28'

Ook na Brighton leeft discussie rond onzichtbare Lukaku verder: onbeduidende woordenwisseling gaat over de tongen

Premier LeagueChelsea-coach Thomas Tuchel is de aanhoudende vragen over Romelu Lukaku een beetje beu. Niet in het minst of hij de Rode Duivel op zijn beste kwaliteiten uitspeelt. Een discussie leeft verder, ook post-Brighton. Match waarin een ander meningsverschil even centraal stond.

47 reacties

 • Pieter De Weerdt

  4 maanden geleden
  Trouwens Romelu, de tegenstander met 2 handen wegduwen is wel degelijk een foul. De ref heeft toen niet gefloten maar eigenlijk was het daar al geel voor u
 • Pieter De Weerdt

  4 maanden geleden
  Mentaal was hij beter bij Inter. Het goeie weer daar, en daar was hij ook de belangrijkste speler. Maar hij wou per se weg om proberen en 2de UCL op rij te winnen met Chelsea wat bijna nooit gebeurt trouwens. Had nooit mogen weggaan bij Inter, maar dus voor een paar frank meer vertrokken naar Chelsea waar het hem niet ligt. De ploeg is ook niet meer zo top als vorig seizoen. In de Premier League moet je vaak ook heel technisch zijn zelfs als een 9, en dat is bij Lukaku zeker niet het geval.
 • Hugo Wouters

  4 maanden geleden
  Lukaku is alleen rendabel als hij spelers zoals De Bruyne, Vanaken, Mertens en zeker iemand als Ito naast hem in de ploeg heeft staan. Dat zijn spelers die voor hem kansen creëren, perfecte voorzetten, dieptepassen geven. Bij de voorzetten of in voetbaltermen, centers zoals Ito dat doet kan hij zijn hoofd gebruiken en scoren met kopbal. Bij dieptepassen, heeft hij zijn snelheid en sterk lichaam. Maar in combinatievoetbal en korte spelfases komt hij technisch tekort.
 • Piet Janssen

  4 maanden geleden
  Ook voor RL geldt dat de door de club gedane investering niet overeenkomt met het geleverde rendement van de speler.
 • pieterjan labath

  4 maanden geleden
  Bij Chelsea mislukt( 2 keer!) en bij Manchester United ook….oeps
 1. Newcastle United: de miljardenclub die opnieuw naar boven mag kijken
  Premier League

  Newcastle United: de miljarden­club die opnieuw naar boven mag kijken

  Newcastle heeft de remonte helemaal ingezet. ‘The Magpies’ klopten zaterdag Brighton met 2-1, hebben met een 17 op 21 de degradatiezone achter zich gelaten en zijn opgeklommen naar een 14e plek in de Premier League. Dat onder impuls van nieuwe Saudische eigenaars die de geldbuidel al stevig opentrokken. Een situatieschets van wat er zich de voorbije maanden afspeelde in het noordoosten van Engeland.