Kristof Terreur over De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristof Terreur over De Bruyne. © AFP

Onze man in Engeland zag hoe De Bruyne meteen beslissend was voor City: “De cijfers in zijn hoofd zijn nog straffer dan de officiële stats”

Premier LeagueZijn bliksem en zijn donder. De hemelsluizen gingen open boven Manchester, maar Kevin De Bruyne zorgde zelfs aan 70 procent voor het licht en het geluid. Een doelpunt vanop de stip bij de herstart tegen Arsenal (3-0) en een handvol heerlijke passes. Onze man in Engeland analyseert zijn prestatie: “Niemand is in Engeland zo bepalend als hij. Niets is vanzelfsprekend.”

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”