Ongekende taferelen: Man United-fans dringen Old Trafford binnen en eisen vertrek eigenaren, duel tegen Liverpool uitgesteld

Premier LeagueOngekende taferelen voor aanvang van Manchester United - Liverpool in en om Old Trafford. Fans van Manchester United zijn bij het stadion bijeen gekomen om te protesteren tegen de Amerikaanse eigenaren. Tientallen fans zijn zelfs het stadion binnengedrongen. Ze zouden ook in de kleedkamers zijn geraakt waardoor het protocol rond corona is geschonden. De spelers verblijven lang in twee nabije hotels, tot ze even voor 18u te horen kregen dat de partij uitgesteld wordt.

7 reacties

 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  En er lopen daar geen kindjes van 12 jaar tussen om hun ongenoegen te uiten zoals ze in grote getale aanwezig zijn aan de hekkens in Neerpede.
 • eric de baene

  3 maanden geleden
  Ze hebben volledig groot gelijk de supporters !
 • Stephan Ekelmans

  3 maanden geleden
  Als abonnee /supporter van United ben ik volledig akkoord met deze en de andere acties. Supporters dragen hun club in hart en nieren. Wie niet luisteren wil moet voelen.
 • Patricia Moyaert

  3 maanden geleden
  Misschien kunnen al die Britse ploegen zich laten opkopen door een emir of Arabische kroonprins. Ze gaan dan ook niet verwonderd moeten zijn dat hun Cup Final in Abu Dhabi of een of ander emiraat gespeeld wordt.
 • Luc Deville

  3 maanden geleden
  Overal waar investeerders zoals de Glazers komen, ook in de gewone economie, worden de schulden opgestapeld. Ze geven nog minder dan niets voor het bedijf (club) en van zodra het leeggeroofd is verdwijnen ze.