Kalidou Koulibaly hier met Dries Mertens na de Coppa Italia-winst.
Volledig scherm
Kalidou Koulibaly hier met Dries Mertens na de Coppa Italia-winst. © Photo News

Napoli-verdediger Koulibaly kan naar Man City voor 80 miljoen, geen percentage op doorverkoop voor RC Genk

Premier LeagueKalidou Koulibaly (29) mag zich opmaken voor een toptransfer. De Senegalese verdediger van Napoli staat in de belangstelling van Manchester City. Prijskaartje: zo’n 80 miljoen euro. Ex-club Racing Genk vangt bij een transfer geen percentage op de doorverkoop.

2 reacties

 • Jos Thijsen

  1 jaar geleden
  Genk had wel een percentage op een doorverkoop maar Napoli heeft dat op een moment afgekocht. Wat hier staat klopt dus niet helemaal.
 • FRANK BOSSUYT

  1 jaar geleden
  Ging ik nooit laten gaan zonder doorverkooppercentage! 10% was zelfs 8m geweest een gratis speler voor Genk mislopen
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten
  PREMIUM
  Premier League

  Een titel die drie maanden on hold stond, nu de tranen bij Klopp: een blik achter de ontlading bij Liverpool na 30 jaar wachten

  Corona als spelbreker voor een massafuif na 30 jaar wachten. Successeizoen zonder uitzinnige apotheose. Liverpool vierde zijn eerste Premier League-titel vanuit de tuinstoel, met een glaasje, wat gezangen, veel rumoer op sociale media en met honderden supporters die samentroepten op Anfield. Jurgen Klopp pinkte een traantje weg. Een blik in de wachtzaal bij de Engelse kampioen tijdens die drie vreemde maanden dat zijn titel on hold stond: “De eerste hier die corona krijgt is geen idioot.”