Sir Jim Ratcliffe.
Volledig scherm
Sir Jim Ratcliffe. © Photo News

Na één van de grootste wielerploegen straks ook één van de grootste voetbalploegen in z’n portefeuille? INEOS-eigenaar doet stevig bod op Chelsea

Premier LeagueDe groep met Lewis Hamilton en Serena Williams krijgt concurrentie van INEOS-eigenaar Jim Ratcliffe in de strijd om voetbalclub Chelsea. De Britse miljardair heeft een bod van 2,5 miljard pond (bijna drie miljard euro) gedaan mét de belofte om nog eens 1,75 miljard pond (ruim 2 miljard euro) te investeren in de komende tien jaar.

1 reactie

 • Sonny Pollaere

  11 maanden geleden
  Kan je dergelijke bedragen niet beter wegschenken aan oekraine.
 1. Op zoek naar de modelprof in Youri Tielemans, klaar voor het WK: “Ik denk dat hij het leuk vindt aanvoerder te zijn”
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  Op zoek naar de modelprof in Youri Tielemans, klaar voor het WK: “Ik denk dat hij het leuk vindt aanvoerder te zijn”

  Een nieuw contract bij Leicester City zal Youri Tielemans (25) voorlopig niet tekenen, maar in zijn laatste maanden probeert hij wel op een andere manier een legacy na te laten. Een raket met de rechter als zijn signatuur, een voorbeeldige houding als zijn paraaf. Achtergrondverhaal met impressies vanop het oefencomplex in Leicester: waarom de Rode Duivel er het imago van een modelprof heeft.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. KIJK. Voetbalfan die met één klap geveld werd, is nu cultfiguur met eigen poster: “Verdiende les gekregen”
  Time-out
  12

  KIJK. Voetbalfan die met één klap geveld werd, is nu cultfiguur met eigen poster: “Verdiende les gekregen”

  Bill Tarbuck heeft zich de voorbije week opgeworpen als de meest besproken voetbalfan. De jonge Engelse twintiger daagde vóór de wedstrijd tussen West Ham en Chelsea met veel poeha supporters van de ‘Hammers’ uit, om snel erna een hamer in het gezicht te krijgen. Het canvas, de rolstoel en het ziekenhuis volgden. Net als een poster. En een geweldig verhaal op het werk. “Dit zal een levensles voor hem zijn.”